Tasavallan juoksun lähtölaskenta on alkanut

Pääkaupunkiseudun Kocaelin yhdeksättä kertaa tänä vuonna järjestämä "Republican Race" ajetaan lauantaina 9. lokakuuta. Osallistujat voivat ilmoittautua sähköisesti pääkaupunkiseudun virallisilla verkkosivuilla Kocaeli.bel.tr.

JÄRJESTÄÄN 3 KATEGORIASSA

Sekapark Kite Hillin edestä alkava kilpailu ajetaan 3 sarjassa. Tapahtuman voittajat jaetaan 1 kilometrin lastenmaratonina, 3 kilometrin yleisenä maratonina ja 10 kilometrin juoksuna. Rintanumerot vastaanotetaan esittämällä henkilökortti Kocaeli Metropolitan Municipality Republic Run -tiskiltä, ​​joka perustettiin SEKASEMiin Izmitin keskustaan ​​28 asti.

ILMOITTAUTUMINEN TEHDÄÄN SÄHKÖISESTI

Yli 18-vuotiaat osallistujat jättävät ilmoittautumisensa sähköisesti ja alle 18-vuotiaat täyttävät ilmoittautumisprosessissa pyydetyn vanhempien suostumuksen sähköisen ennakkoilmoittautumisen jälkeen ja toimittavat sen Kocaelin pääkaupunkiseudun tasavallan kilpailutaulukkoon.

AJASTUSSIRUA KÄYTETÄÄN

10 kilometrin juoksuun osallistuville urheilijoille annetaan ajoitusmerkki rintanumeroidensa vieressä. Koska sen urheilijan astetta, joka ei saa siruaan, ei voida mitata, tästä puutteesta ei tule vaatimusta. Ajoitussiru annetaan vain 10 km juoksuun osallistuville urheilijoille. Rekisteröintinumeron, rinnan numeron ja ajanottosirun on oltava samat ja juoksijan on tarkistettava ja vastaanotettava ne.

KAIKKI VOIVAT OSALLISTUA

Tasavallan juoksun tavoite, jossa voivat juosta kansalaiset kaikilta elämänaloilta, lapsista riippumatta, nuorista tai vanhoista; Lisää tasavallan päivän innostusta, levittää urheilua ja edistää sosiaalistamista tuomalla ihmiset yhteen urheilun kautta värikkäällä ulkonäöllään kiehtovassa Sekaparkissa. Vaikka 3 km:n kilpailua ei rekisteröidä maakunnan ulkopuolelta, kaikkiin muihin luokkiin osallistuminen on mahdollista maakunnan ulkopuolelta. Kisoihin voivat osallistua juoksijat ja yleisö kaikista ikäryhmistä 7-70 -vuotiaat.

RAHAPALKINTO MYÖNNETÄÄN

Tasavallan Juoksu ja Lasten Marathon 10 km Juoksu ja 3 km Public Run ovat toisistaan ​​riippumattomia, ja tästä syystä juoksijoiden arvosanat ja palkinnot lasketaan erikseen. Tässä yhteydessä kaikkien luokkien 10 parasta juoksijaa saavat käteispalkinnon, ja kolme parasta palkitaan tutkintonsa mukaan; 3., 1. ja 2. sijat jaetaan mitalit. Kolmen parhaan juoksijan tulee ilmestyä palkintokorokkeelle virallisilla t-paidoillaan mitaliseremoniassa. 3 km:n kilpailun voittajat (naaras-uros) palkitaan 3 tuhannella TL:llä ja 10 km:n yleiskilpailun voittajat (naaras-uros) 12 tuhannella TL:llä. Kaikki luokat alkavat juoksussa 3 minuutin välein, kun taas 3 kilometrin juoksu alkaa klo 5. Palkintojenjakotilaisuus pidetään klo 10.

NÄMÄ SÄÄNNÖT VOIMASSA

Kilpailut käydään Yleisurheiluliiton ja IAAF:n kilpailusääntöjen mukaisesti. Kilpailu; Seura on avoin yksittäisille ja ulkomaisille urheilijoille ja ulkomaisten kansallisurheilijoiden on esitettävä passi ilmoittautumisen yhteydessä. Lisäksi vastuu kilpailuihin osallistumisesta kuuluu osallistujille. Tässä yhteydessä osallistujien on täytettävä asiaankuuluva sitoumus.

VAIN KOCAELI VOI OSALLISTUA JULKISEKSI

Kilpailuihin voivat osallistua sekä miehet että naiset. Kilpailujen kesto on 2 tuntia, eikä tämän ajan ylittävien juoksijoiden arvioita oteta huomioon. Kocaelin rajojen sisällä asuvat voivat osallistua 3 kilometrin yleiseen juoksuun. Kocaelin ulkopuolelta tulevat osallistujat hylätään.

KILPARADAT

1 kilometrin lastenmaraton ja 3 kilometrin yleisjuoksu lähtevät Sekapark Kite Hillin edestä. Juoksijat seuraavat Sekapark-alueen ratojen määräämää rataa. 10 kilometrin juoksussa Sekapark Kite Hillin edestä lähtevät juoksijat kulkevat Kocaelin pääkaupunkiseudun edestä ja kääntyvät Lastik-İş Unionin sosiaalipalveluiden edestä ja seuraavat reittiä samalla tavalla.