Rumkalen vesiurheilujuhlien kilpailutulokset julkistettu

Pääkaupunkiseudun Gaziantep kunnan järjestämän ja tänä vuonna 5. kerran järjestettävän Rumkalen vesiurheilufestivaalin kilpailutulokset on julkistettu. Rumkalessa, Eufratin helmessä, järjestetyn festivaalin voittajat palkittiin.

Esitelläkseen luontoa ja historiaa kietoutuvaa Rumkaletta maailmalle ja lisätäkseen kiinnostusta urheiluun festivaalilla, johon osallistui 13 urheilijaa 38 maasta ja 350 kaupungista, kilpailijat kilpailivat kiivaasti lohikäärmeveneessä, vesipallossa ja uinnissa. kisoja pitkin päivää.

PALKINTOJA VOITTIIN FESTIVALILUOKISSA

Dragon boat -kilpailussa, joka on Rumkalen vesiurheilufestivaalin ensimmäinen kilpailu Yavuzelissa ja pidettiin ainutlaatuisella näkymällä, Samsun Municipal Team Team sijoittui ensimmäiseksi, A&T Bank Team sijoittui toiseksi ja Balence Tuzla Team kolmanneksi. Vesipallokilpailuissa Şehitkamil Municipality Team sijoittui ensimmäiseksi, Elazığ joukkue sijoittui toiseksi ja Mersin Mert Team kolmanneksi.

Ikäryhmässä 18-29 Doğukan Ulaç oli ensimmäinen, Barış Şahin toinen, M. Talha Eryılmaz kolmas 18-29-vuotiaiden miesten ikäluokassa XNUMX-XNUMX-vuotiaiden miesten ikäluokassa ja Sude Nas Çakmak, toinen Ece Turgut ja Nilsu. Kalem sijoittui kolmanneksi naisten avouintikilpailuissa.

Yusuf Balaban oli ensimmäinen, Mustafa Arda Çulha toinen ja İhsan Aybars Akay oli kolmas miesten luokassa 3500 metrillä, kun taas Elanur Kart oli ensimmäinen, E. Yaren Konaç toinen ja Beril Öztürk kolmas naisten luokassa. Ikäluokissa voittajat 14-15-vuotiaiden ikäryhmässä ovat miehistä İhsan Aybars Akay ja naisista Elanur Kart; Toiseksi sijoittuivat Kadirhan Sağlam ja Cemre Naz Karabıçkı ja kolmanneksi Ekin Kılıç ja Ceylin Naz Yavuz. 16-17-vuotiailla miehillä Yusuf Balaban oli ensimmäinen, Mustafa Arda Çulha oli toinen ja Toprakcan Şahin kolmas. Naisissa E. Yaren Konaç sijoittui ensimmäiseksi, Beril Öztürk toiseksi ja Büşra Balaban kolmanneksi samassa ikäluokassa.

2000 metrissä: Anıl Ulusoy oli ensimmäinen miesten 10-11-vuotiaiden ikäluokassa, Osman Kart oli toinen, Aydın Ege Özsoy oli kolmas; 12-13-vuotiaiden ikäluokassa Berkin Avcı voitti ensimmäisen sijan, Yalçın Ulusoy oli toinen, Bekir Sıvacı oli kolmas; Yli 30-luokassa Zihni Ademoğlu sijoittui ensimmäiseksi, Olcay Batu Coşkuner toiseksi ja Basel Shikh Osman kolmanneksi. İlknur Doğan oli ensimmäinen, Hatice Cansu Turan oli toinen ja Işıl Ada Ertan oli kolmas naisten 10-11-vuotiaiden ikäluokassa; 12-13-vuotiaiden ikäluokassa İkra Sıvacı oli ensimmäinen, Zeynep Buğlem Ulusoy toinen, Ece Erdoğan kolmas; Yli 30-vuotiaiden luokassa Pınar Arpınar Avşar tuli ensimmäiseksi, Çilem Çelik toiseksi ja Meltem Kalkan kolmanneksi.

Samaan aikaan Zihni Âdemoğlu sijoittui ensimmäiseksi yli 2000-vuotiaiden luokassa 30 metrissä, Berkin Avcı toiseksi ja Yalçın Ulusoy 12-13-vuotiaiden ikäluokassa, kun taas İkra Sıvacı oli ensimmäinen, Zeynep Buğlem Ulusoy toinen ja Ece Erdoğan kolmas. naisten sarjassa, ikäluokassa 12-13.

Palkinto myönnettiin urheilijalle, joka suoritti kilpailun ensimmäisenä avoimessa uintissa yhdessä kuvernööri Davut Gülin ja pääkaupunkiseudun pormestari Fatma Şahinin kanssa, kun taas muille kilpailussa palkituille urheilijoille palkitsi nuorisopalveluiden ja urheilun johtaja Zekeriya Efiloğlu. osasto.