Ultraäänitarkastus kiskoilla: "Iron Eye"

Ultraäänitarkastus Iron Eye on Rails
Ultraäänitarkastus "Iron Eye" kiskoilla

Turkin tasavallan valtionrautatiet (TCDD), joka kiinnittää huomiota onnistuneilla T&K-tutkimuksillaan seuraamalla tiiviisti teknologista kehitystä, näyttää esimerkkiä myös siinä työskentelevien insinöörien kehittämällä "Iron Eye" -järjestelmällä. Turkkilaisten insinöörien kehittämä kiskojen vaurioiden havaitsemiseen, "Iron Eye" havaitsee ohuimmatkin halkeamat kiskoista. Uusimmalla teknologiajärjestelmällä varustettu "Iron Eye" tarjoaa turvallisen ja varman ajon junille.

"Iron Eye" jopa havaitsee halkeamat ja kapillaarit röntgenkuvaamalla kiskot. Näin varmistetaan turvallinen matkustaminen rautateillä. "Iron Eye", joka voi kulkea myös maalla, on skannannut ja raportoinut 7 tuhatta kilometriä pitkää rautatietä tähän päivään asti.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar