Türksat 6A -satelliitti laukaistaan ​​avaruuteen vuoden 2023 toisella neljänneksellä

Türksat 6A -satelliitti laukaistaan ​​avaruuteen vuoden 2023 toisella neljänneksellä
Türksat 6A -satelliitti laukaistaan ​​avaruuteen vuoden 2023 toisella neljänneksellä

Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu ilmoitti, että Türksat 6A:n kotimainen ja valtakunnallinen tuotantotyöt jatkuvat ja niiden tavoitteena on laukaista Türksat 2023A avaruuteen vuoden 6 toisella neljänneksellä.

Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu sai tietoa rakenteilla olevan kotimaisen ja kansallisen viestintäsatelliitin Türksat 6A:n tuotantovaiheista. Türksat 6A -satelliittia tutkinut Karaismailoğlu sanoi lausunnossaan, että he ovat investoineet 20 miljardia dollaria viimeisen 183 vuoden aikana ministeriönä.

Karaismailoğlu totesi saaneensa Turkin yhteen maailman tärkeimpien hankkeiden kanssa, ja sanoi saaneensa päätökseen erittäin tärkeitä prosesseja maalla, ilmassa, merellä ja rautateillä. Karaismailoğlu totesi, että viestinnän alalla on tehty tärkeitä tutkimuksia, joiden merkitys kasvaa päivä päivältä maailmassa, ja totesi, että Istanbulin lentokentältä tuli viime viikolla yksi Turkin ja maailman 5G-lentokentistä. Karaismailoğlu sanoi: "Olemme ilmoittaneet tärkeistä tutkimuksista ja seuraamme prosesseja siirtyäksemme 5G:hen kotimaisilla ja kansallisilla mahdollisuuksilla lähipäivinä", ja käsitteli myös satelliitti- ja avaruustutkimuksia.

Liikenneministeri Karaismailoğlu selitti, että ministeriön satelliittityöt tehtiin Türksat AŞn kautta, ja totesi, että Turkin satelliittitutkimukset ovat vaikuttaneet maailmaan ja että se oli yksi harvoista maista, jotka lähettivät kaksi uuden sukupolven viestintäsatelliittia avaruuteen vuonna samana vuonna.

YKSI TYÖT, JOS OLEMME YLPEÄT TÜRKSAT 6A:STA

Karaismailoğlu ilmaisi, että Türksat 2021A laukaistiin avaruuteen vuoden 5 alussa ja otettiin käyttöön kesäkuussa, ja Karaismailoğlu totesi, että yli 30 prosenttia maailmasta, erityisesti televisiolähetyksistä, palvellaan. Karaismailoğlu muistutti, että Türksat 5B laukaistiin avaruuteen vuoden 2021 lopussa ja asetettiin Turkin ja maailman palvelukseen presidentti Recep Tayyip Erdoğanin johdolla viime kuussa, Karaismailoğlu totesi, että yksi tärkeimmistä ja ylpeämmistä teoksista on Türksat 6A. Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Karaismailoğlu sanoi: "Täysin kotimaiset ja kansalliset tuotantotyöt jatkuvat. Tavoitteemme on laukaista Türksat 2023A avaruuteen vuoden 6 toisella neljänneksellä. Se valmistetaan edelleen kokonaan turkkilaisten insinöörien ja työntekijöiden ponnisteluilla.

Karaismailoğlu korosti, että he seuraavat Türksat 6A:n rakennusprosesseja, ja totesi, että tärkeitä satelliittia koskevia prosesseja on jäänyt taakse ja työt jatkuvat nopeasti. Karaismailoğlu sanoi: "Kun laukaistamme Türksat 2023A:n avaruuteen vuonna 6, Turkki on yksi kymmenen parhaan maan joukossa, joita sen oma satelliitti edustaa avaruudessa."

Karaismailoğlu totesi, että satelliitin laukaisu tehdään Space X:llä, ja totesi, että prosessit jatkuvat tästä eteenpäin entistä nopeammin. Karaismailoğlu korosti, että satelliittitutkimukset lisääntyvät edelleen ja Turkista tulee yksi johtavista maista tällä alalla, ja Karaismailoğlu totesi, että he seuraavat satelliittitutkimuksia ymmärtäen, että "niillä, joilla ei ole jälkeäkään avaruudessa, ei ole valtaa maailmassa".

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar