TCDD palkkaa 5 entistä tuomittua junatyöntekijää

TCDD rekrytoi entisen tuomitun junatyöntekijän
TCDD palkkaa 5 entistä tuomittua junatyöntekijää

TCDD-tehtaan pääosasto 1 Kabakçan asemapäällikölle Istanbulin rajojen sisällä, 1 Sineklin asemapäällikön työpaikoille, 1 Kemalpaşan TMI-asemapäällikölle İzmirin rajojen sisällä, 1 Emiralemin asemapäällikön työpaikoille ja 1 Dumlupınarin asemapäällikölle Kytahyan provinssin rajoilla, yhteensä 5 Ex-vanki junaa. Hänet palkataan Staff Workeriksi.

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ

Asiat, jotka hakijoiden tulee tietää, vaaditut asiakirjat, terveydentila ja kouluosastot on lueteltu alla.

Julkisten työpaikkailmoitusten puitteissa julkaistiin TCDD:n vakituisen julkisen työntekijän rekrytointi uusi ilmoitus. Turkin tasavallan valtionrautatiet, joka on ilmoittanut rekrytoivansa 5 vakinaista julkista työntekijää, ilmoitti rekrytoivansa henkilöstöä 9.-15. elokuuta. Lue uutisemme hakeaksesi määritettyjä kiintiöitä.

Hakijoille, jotka haluavat hakea, rekrytoidaan entinen junarakennustyöntekijä 5 hengen kiintiössä ja rekrytointi tehdään yhdelle henkilölle Kemalpaşan päällikölle, yksi Emir alemin asemapäällikölle ja yksi henkilö. yksi Dumlupınarin asemapäällikölle Kütahyan maakunnan rajoilla.

Avaan hakevat ehdokkaat Hakemukset voidaan tehdä İŞKUR-ilmoituksilla, jotka julkaistaan ​​9. Eri tavoin tehtyjä hakemuksia ei hyväksytä.

Ehdokkaat voivat hakea 9. elokuuta ja 15. elokuuta välisenä aikana, kuten otsikossa mainitaan.

Hakemuksen edellytyksenä on oltava alle 35-vuotias, kyettävä työskentelemään tehtävässä 5 vuotta ilman siirtoa, ei ole irtisanottu tai eronnut viimeisen 7 vuoden aikana, kyettävä työskentelemään vuorotyössä ja Lopuksi, ettei hänellä ole ongelmia, jotka voisivat estää heitä suorittamasta tehtäviään jatkuvasti.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar