Nuoriso- ja urheiluministeriö rekrytoi 1017 vakituista työntekijää

nuoriso- ja urheiluministeriö
Nuoriso- ja urheiluministeriö

työlaki nro 4857, presidentin asetus nro 2 yleisestä henkilöstöstä ja menettelytavoista, määräys menettelyistä ja periaatteista, joita sovelletaan työntekijöiden työhönotossa julkisiin laitoksiin ja organisaatioihin, sekä asetus menettelyistä ja periaatteista, joita sovelletaan julkisiin instituutioihin ja Organisaatiot, jotka rekrytoivat entisiä vankeja tai terrorismin vastaisessa taistelussa haavoittuneita työntekijöiksi Turkin työvoimaviraston (İŞKUR) määräysten puitteissa yhteensä 767 vakituista työntekijää, 144 vakituista työntekijää, 106 vammaista vakituista työntekijää ja 1017 entistä työntekijää. vankeja, rekrytoidaan siivousalan ammattiin, jonka jakauma on esitetty lisäluettelossa, nuoriso- ja urheiluministeriön maakuntaorganisaatioon.

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ

SOVELLUKSEN EHDOT

 • a) Täyttääkseen virkamieslain nro 657 48 §: ssä säädetyt ehdot.
 • b) Turkin kansalainen, sanotun kuitenkaan rajoittamatta Turkin aateliston ulkomaalaisten ammatin ja taiteen vapaudesta ja julkisista, yksityisistä laitoksista tai työpaikoista annetun lain nro 2527 säännösten soveltamista.
 • c) täyttänyt 18 vuotta (syntynyt 12.08.2004 ja sitä ennen).
 • d) Vaikka armahdettaisiinkin, rikokset valtion turvallisuutta vastaan, rikokset perustuslaillista järjestystä ja tämän järjestyksen toimintaa vastaan, rikokset maanpuolustusta vastaan, rikokset valtiosalaisuuksia vastaan ​​ja vakoilu, kavallus, kiristys, lahjonta, varkaus, petos, väärentäminen, luottamuksen väärinkäyttö, petollinen konkurssi.
 • e) Säilyttää erityislain tai muun lainsäädännön ehdot.
 • f) Ei saa evätä julkisten oikeuksien käyttöä.
 • g) Turvallisuustutkimus ja/tai arkistotutkimus saatetaan päätökseen myönteisesti.
 • h) olla saamatta eläke-, vanhuus- tai työkyvyttömyyseläkettä mistään sosiaaliturvalaitoksesta.
 • i) Ei saa olla sairautta, joka estää häntä suorittamasta velvollisuuttaan jatkuvasti.
 • j) Ei saa olla estettä kokopäivä- ja vuorotyölle.
 • k) Asua sen maakunnan rajojen sisällä, jossa haettu työpaikka sijaitsee.
 • l) Täyttää haetun tehtävän sukupuolivaatimus.
 • m) olla entinen tuomittu sellaisena kuin se on määritelty julkisiin laitoksiin ja järjestöihin sovellettavista menettelyistä ja periaatteista annetun asetuksen 4 artiklan ensimmäisen kohdan a alakohdan mukaisesti entisten vankien tai loukkaantuneiden henkilöiden palkkaamiseen. ei ole vammainen terrorismin torjunnassa entisten vankien vakituisiin tehtäviin,
 • n) olla vammainen sellaisena kuin se on määritelty julkisiin laitoksiin ja organisaatioihin sovellettavista menettelyistä ja periaatteista annetun asetuksen 3 artiklan ensimmäisen kohdan (i) alakohdan mukaisesti pysyviin vammaisiin työntekijöihin,

SOVELTAMISMALLI, SIJAINTI JA PÄIVÄMÄÄRÄ

1) Hakijavaatimukset täyttävät hakijat voivat hakea 08. - 12. elokuuta 2022 Internet -osoitteen esube.iskur.gov.tr ​​"Työnhakija" -linkkiä kirjautumalla sisään TR -tunnuksellaan ja salasanallaan. Lisäksi hakemuksia voidaan tehdä palvelupisteistä ja Alo 170 -linjasta.

2) Jokainen ehdokas voi hakea työpaikkaan Turkin työvoimaviraston (İŞKUR) julkaisemassa luettelossa.

3) Hakemuksissa otetaan huomioon osoitepohjaiseen väestörekisteröintijärjestelmään rekisteröityjen henkilöiden ensimmäinen asutusosoite. Hakijoiden hakemuksia, jotka muuttavat asuinpaikkansa paikkaan, jossa pyyntö täytetään hakuajan kuluessa, ei hyväksytä. Osoitteeseen perustuvan väestörekisteröintijärjestelmän kyselyssä asuinpaikan vaihtamisen osalta otetaan huomioon väestöosaston rekisteröintipäivä. Ehdokkaat, jotka muuttavat asuinpaikkaa paikassa, jossa pyyntö täytetään, voivat hakea asiaa koskevaa ilmoitusta, jos he toimittavat väestöosastolta saatavan osoitetietoraportin Turkin työviraston (İŞKUR) yksiköille hakuajan kuluessa .

4) Hakemuksia, jotka eivät noudata tässä ilmoituksessa mainittuja periaatteita, ei hyväksytä.

5) Ehdokas itse vastaa siitä, että hakuprosessi on virheetön, täydellinen ja ilmoituksessa mainittujen asioiden mukainen.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar