Kryptovaluuttojen arvo 2020 prosenttia vuodesta 406 Kazanulkopuolella

Prosenttiarvo kryptovaluutoista lähtien Kazandi
Kryptovaluuttojen arvo 2020 prosenttia vuodesta 406 Kazanulkopuolella

Kryptovaluutat, jotka ovat laskeneet merkittävästi viime viikkoina, ovat nousseet 5 % viidessä viikossa. kazanTriljoonan dollarin markkina-arvo vahvisti sijoittajayhteisön ennusteita kryptotalven ohittamisesta. Tämä tilanne rohkaisi globaaleja kryptovaluuttapörssejä, jotka uskovat kryptovaluuttojen ja lohkoketjun olevan rahoituksen tulevaisuus, ja vauhdittivat laajentumisinvestointejaan.

Vuonna 2021 voimakkaan nousun kirjaaneet kryptovaluuttapörssit päättivät vuoden 2022 ensimmäisen puoliskon merkittävillä tappioilla, mutta heinäkuun viimeisinä viikkoina ne saavuttivat 1 biljoonan markkina-arvon ensimmäistä kertaa viiteen viikkoon. Tämän sijoittajien kryptotalven päättymisenä tulkitun kehityksen myötä on alettu jälleen pohtia, ovatko kryptovaluutat mahdollinen sijoitusväline aikana, jolloin globaali inflaatioympäristö on hallitseva. Vaikka se on edelleen kiistanalainen omaisuusluokka, ekosysteemin yksimielisyys siitä, että kryptovaluutat ovat rahoituksen tulevaisuus, on ruokkinut vahvan taloudellisen perustan omaavien kryptopörssien laajentumisinvestointeja. Tämän on vahvistanut Turkkiin tekemä SkyBitPro, kryptovaluuttapörssi, joka mainitaan usein erityisesti Euroopassa, Yhdysvalloissa ja MENA-alueella.

SkyBitPro Dubain toimitusjohtaja Sarullah Tabea arvioi kryptovaluuttojen viimeisintä kehitystä: ”Ajoittain vaikeuksia kokeneiden kryptovaluuttapörssien arvo on edelleen yli 2020 % vuodesta 406 lähtien. kazanMay onnistui. Samaan aikaan S&P 500 -indeksi, joka kattaa suurimman osan Yhdysvaltain osakemarkkinoista, vahvistui vain 21 %. Tämäkin ero riittää todistamaan, että kryptovaluutat sisältävät uusia mahdollisuuksia. Uskomme tähän ajatukseen SkyBitProna, joka toimii tällä hetkellä 17 maassa ja 32 kaupungissa, avaudumme Turkkiin Italian, Espanjan, Dubain, Yhdysvaltojen ja Iso-Britannian jälkeen.

"Salausmarkkinat tarvitsevat edelleen paljon sijoittajia"

Kryptovaluuttoja, joista on tullut yksi kiistanalaisimmista rahoitusvälineistä viime vuosina, on arvosteltu siitä, että niiltä puuttuu sijoitusinstrumenttien, kuten osakkeiden tai jalometallien, sisäinen arvo. Sarullah muistutti, että Bank of America, yksi maailman suurimmista pankeista, jakoi näkemyksen, jonka mukaan "emme ole samaa mieltä siitä, että lohkoketjuteknologialla ja muilla sovelluksilla ei ole luontaista arvoa" kesäkuussa julkaistussa Global Cryptocurrency and Digital Assets -raportissaan, Sarullah Tabea sanoi, että "saman raportin versiolla, joka julkaistiin syksyllä 2021, on yli 200 miljoonaa käyttäjää. Todettiin, että digitaalisen omaisuuden sektori, joka on suurin markkina, on liian suuri huomioimatta. Väittely, että maailman kryptovaluuttoja ja lohkoketjuteknologiaa voitaisiin käyttää lähitulevaisuudessa puhelimen lukituksen avaamiseen, osakkeen, kiinteistön tai auton ostamiseen tai jopa laskujen maksamiseen, ei ole enää futuristinen unelma. Todisteena tästä voidaan osoittaa, että jokainen johtavissa kryptovaluutoissa havaittu liike on maailman agendalla. Tässä vaiheessa katsomme, että markkinat tarvitsevat lisää sijoittajia. SkyBitProna teemme aloitteen tässä asiassa ja järjestämme ilmaisia ​​koulutuksia lisätäksemme kryptovaluuttojen tunnettuutta kansallisella tasolla kaikilla avaamillamme markkinoilla.

"Tavoitteenamme on olla suosituin alusta Turkissa"

Sarullah Tabea totesi, että he ovat tuottaneet ratkaisuja kryptorahasijoittajille vuodesta 2019 lähtien, ja päätti arvionsa seuraaviin lausuntoihin: ”Alustaamme, joka käyttää nopeinta ja turvallisinta teknologiaa käyttökokemuksen lisäämiseen, kehittää pätevä 250 hengen tiimimme. ihmiset. SkyBitPro tarjoaa 7/24 online-asiakastuen, suojatun varastoinnin, turvallisuusprioriteettiprosesseja ja nopeita nostomahdollisuuksia, ja se erottuu myös laajalla tuotevalikoimallaan Bitcoinista Cardanoon, Polkadotista BNB:hen. Annamme Turkin kryptorahayhteisölle mahdollisuuden päästä turvalliseen, yksinkertaiseen ja keskeytymättömään sijoituskokemukseen alustamme avulla, joka on onnistunut saamaan sijoittajien arvostuksen luotettavuudelle pitämänsä tärkeänä ensimmäisestä päivästä lähtien. Yhteistyöohjelmiemme avulla pyrimme tavoittamaan Turkin kryptoyhteisön lyhyessä ajassa ja tulemaan nopeasti suosituimmalle alustalle alhaisilla palkkiohinnoillamme. Turkissa, jossa sääntelyyn valmistautuminen kiihtyy, olemme valmiita toimimaan finanssiviranomaisten ja yhteisön yhteisesti päättämien määräysten mukaisesti.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar