AVIS 2022 Turkin Track Championship lavastettu hieno kilpailu

AVIS Turkin Track Championship on ollut suuren kilpailun vaihe

Kocaeli Automobile Sports Clubin (KOSDER) järjestämä ICRYPEXin pääsponsorilla ja Kocaelin pääkaupunkiseudun kunnan lahjoituksella TOSFED Körfez Racetrackilla järjestetyissä AVIS 2022 Turkey Track Championshipin toisessa osakilpailussa oli mahtava kilpailu.

20.-21. elokuuta järjestetyssä järjestelyssä Ramazan Kaya voitti ensimmäisen sijan, Andrea Furci Liqui Moly H2K Racing Teamista voitti toisen sijan ja Azizhan Kaya voitti kolmannen Super Groupin ensimmäisessä kilpailussa. paikka.

Podiumia hallitsivat Bitci Racingin lentäjät, jotka voittivat myös joukkueiden mestaruuden molemmissa kisoissa Maxi Groupissa. Barkın Pınar oli ensimmäisessä kilpailussa ykkönen, Turgut Konukoğlu oli toinen, ainoa naisurheilija Seda Kaçan oli kolmas. Toisessa kilpailussa Turgut Konukoğlu oli ensimmäinen, Barkın Pınar toinen ja karting-urheilija Zekai Özen. , joka osallistui ratakilpailuun ensimmäistä kertaa, sijoittui kolmanneksi.

Järjestämisen päätteeksi pidetyssä palkintoseremoniassa kupit luovuttivat huippu-urheilijoille Kocaelin pääkaupunkiseudun apulaiskaupunginjohtaja Yaşar Çakmak ja KOSDERin presidentti Ceyhun Yalçın.