Anafartalar City Hospital Mobilyakentin raitiovaunulinja lähestyy loppua

Anafartalar City Hospital Mobilyakent Tram Line Near End
Anafartalar City Hospital Mobilyakentin raitiovaunulinja lähestyy loppua

Kayserin pääkaupunkiseudun kunnanjohtaja Dr. Memduh Büyükkılıç tutki rakenteilla olevan Anafartalar-Şehir Hospital-Mobilyakent -rautatiejärjestelmän töitä ja piti maisemointia koskevan neuvottelukokouksen. Büyükkılıç sanoi kokouksessa: "Olemme lähestymässä viimeisiä hetkiä 6,7 kilometrin linjallamme Tınaztepen alueelta Kumsmallin alueelle."

Kaupunginjohtaja Büyükkılıç, joka toteuttaa suunnitelmia ja toimintoja liikennemahdollisuuksien ja mukavuuden lisäämiseksi kaupungissa, seuraa jatkuvasti tehtyä työtä. Anafartalar-Şehir Hospital-Mobilyakent Rail System Line, jonka rakentaminen jatkuu kuumeisesti, ja pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Dr. Memduh Büyükkılıç huomautti, että Kayserillä on kätevä, mukava ja kaunis kuljetusmahdollisuus.

ALOITTAMME AKTIIVISESTI VIIMEISIMMÄSSÄ LOKAKUU ALKAEN

Presidentti Büyükkılıç totesi, että Anafartalar-Şehir Hospital-Mobilyakent Rail System Line -rautatielinjan työt ovat loppusuoralla, "Luojan kiitos, olemme lähestymässä viimeisiä hetkiä 6,7 kilometrin pituisella linjallamme Tınaztepen alueelta Kumsmallin alueelle. Linjojemme rakentaminen ja tuotanto on saatu päätökseen”.

Ilmoitettuaan raitiovaunulinjan olevan pian aktiivinen, Büyükkılıç jatkoi sanojaan seuraavasti:

”Haluamme jakaa, että Jumalan luvalla linjamme täällä on aktiivisesti toiminnassa viimeistään lokakuussa, työt tehdään yksityiskohtaisesti, ympäristön kanssa, toivottavasti. Toivottavasti linjamme lisäämisen myötä Talas-seudullamme ja linjamme tälle alueelle on Kayseriin syntynyt mukava raitiovaunulinja, joka ulottuu noin 48 kilometriin. Se helpottaa kuljetusta. Se myös helpottaa kansalaistemme pääsyä. Kansalaisillamme on helppo pääsy sekä kaupungin sairaalaan että Nuh Naci Yazganin yliopistoon, Kumsmalliin ja linja-autoasemallemme.

BÜYÜKKILIÇ:N KIITOS PRESIDENTILLE JA MINISTEREILLE

Büyükkılıç kiitti presidentti Recep Tayyip Erdoğania ja niitä, jotka osallistuivat rautatiejärjestelmän linjojen työhön, ja sanoi: "Yksikköjemme, sähköyhtiömme, KASKİmme, tiedetehtävämme, kuljetusyksikkömme ja urakoitsijayhtiöidemme solidaarisuuden myötä on varmistettu ja mukava ympäristö on järjestetty. Älkäämme unohtako Kayserigazia, Türk Telekomia ja AYGM:ää heidän rakentavine lähestymistavoineen. Haluamme kiittää presidenttiämme, liikenne- ja infrastruktuuriministeriämme sekä kaikkia ystäviämme, jotka ovat myötävaikuttaneet näihin palveluihin tarjoamalla näitä palveluita. Rukoilemme Kaikkivaltiaan Allahia, että tämä työ hyödyttäisi kaupunkiamme."

Pormestari Büyükkılıçin mukana olivat pääkaupunkiseudun kunnan apulaispääsihteeri Ali Hasdal, osastojen päälliköt ja urakoitsijayritysten virkamiehet neuvottelukokouksessa.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar