Yksityinen ranta 500 hengelle alkoi isännöidä Istanbulilaisia

Yksityinen ranta alkoi isännöidä Istanbulilaisia
Yksityinen ranta 500 hengelle alkoi isännöidä Istanbulilaisia

On mahdollista uida, maata aurinkotuolissa ja ottaa aurinkoa poistumatta Istanbulista. Kaikki vain venematkan päässä. Belturin ylläpitämä 500 hengen yksityinen ranta Büyükadassa on alkanut isännöidä istambulilaisia ​​yhden päivän ajan. Bostancısta ja Kartalista suoraan rannalle lähtevät veneet palaavat päivän päätteeksi.

Istanbul, kaupunki, jonka keskellä on meri, on nyt yksityinen ranta. Lomakohteiden tasoa Büyükadaan kantanut Beltur vuokrasi tyhjäkäynnin ja avasi sen yleisön käyttöön. Istanbulilaisille laadukasta palvelua kesän loppuun asti klo 09.00-19.00 tarjoavan rannan hinta on myös edullinen. Ranta, joka maksaa arkisin 95 TL/hlö ja viikonloppuisin 120 TL/hlö, on 0-7-vuotiaiden lasten käytettävissä ilmaiseksi ja 7-12-vuotiaat lapset 50 % alennuksella. Maksu sisältää kuljetuksen, aurinkotuolit ja -varjot. Myös rannalla oleva Beltur-kahvila palvelee rannalle saapuvia klo 23.30 asti muiden toimipaikkojensa hinnoilla. Saarilla asuvat ja Adakartin omaavat voivat hyötyä samoista palveluista 20 % alennuksella.

HOTELLI ON TIELLÄ

Belturin pääjohtaja Cenk Akın, joka sanoi, että he eivät ole tyytyväisiä pelkästään rantaan ja kahvilaan, sanoi, että he työskentelevät jättääkseen pysyvän työpaikan Istanbuliin ja sanoi: "Viiden hehtaarin virkistysalueemme ansiosta syntyy uusi asuintila. luodaan saarelle. kazanme soitamme. Lisäksi yhdistämme Istanbulin kiehtovan näkymän Istanbulin ihastuttavaan näkemykseen Beltur Cafessa, joka on perustettu 200 neliömetrin alueelle. Vuonna 2023 otetaan käyttöön 56 huoneen Beltur Büyükada Hotel. Beltur-ravintola toimii hotellissamme ainutlaatuisine makuineen, jotka vaihtuvat vuodenaikojen mukaan. Hotellimme, jolla on oma ranta Beltur Beachin ulkopuolella ja muu uima-allas kuin sen laituri, palvelee myös istambulilaisia ​​ja tarjoaa mahdollisuuden viettää lomaa poistumatta kaupungista."

VUOKRAA MINISTERIÖLTÄ

Maa- ja metsätalousministeriölle kuuluva paikka oli aiemmin Kartalin kunnan hallinnassa. Beltur vuokrasi alueen ministeriöltä 20 vuodeksi. Laiminlyönnistä lahoamassa ollut laituri kunnostettiin. Luotiin alusta, jossa 350 ihmistä voi samanaikaisesti uida, maata aurinkotuoleilla ja ottaa aurinkoa. Kahvila kunnostettiin Beltur-laatuiseksi ja aloitettiin palvelemaan. Hotellin rakentaminen jatkuu.

TYTÄRYHTIÖT YHTEISTYÖT

Belturin lisäksi jotkut İBB:n tytäryhtiöt tukivat myös Büyükadan rannan toteutusta.

– Vyötäröni: Hän perusti Istanbulkart-transaktioinfrastruktuurin kääntöporttijärjestelmällä.

– Bimtaş: Tarjottu projektisuunnittelupalvelu.

– Boğaziçi Management: Se edellytti, että WC-kaappia on käytettävä alueella.

– IETT: Luostaritie muuttaa nimensä Beltur Stopiksi ja siirtää pysäkin laitoksen sisäänkäynnille. Se lisää myös kuljetuspalveluita laitoksen suuntaan.

– Isbak: Hän perusti sähköisen infrastruktuurin ja Wi-Fi-järjestelmän sähköisten järjestelmien osaston ohjauksella.

-Isper: Hän suoritti ryhmiensä kanssa alueen ruiskutustutkimuksia.

– Istach: Hän suoritti ranta- ja merisiivouksen rannikon siivoustiimin kanssa.

– Puistojen, puutarhojen ja viheralueiden osasto: Hän suoritti virkistysalueen ja Beltur Cafe -alueen siivouksen leikkaamalla ruohoa ja karsimalla puita.

– Kaupunkilinjat: Sea Taksin käyttäjillä on suora pääsy Beltur Beachin laiturille.

– KIPTAS: Hän otti tehtäväkseen projektipäällikkönä.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar