Turkin tilastolaitos rekrytoi 19 sopimustyöntekijää

Turkin tilastolaitos palkkaa sopimushenkilöstöä
Turkin tilastolaitos rekrytoi 19 sopimustyöntekijää

Virkamieslain nro 657 4 §:n B momentilla ja ministerineuvoston 6 päivätyllä päätöksellä N:o 6/1978 voimaan tulleen sopimussuhteisen henkilöstön palkkaamisen periaatteiden liite 7 15754 Turkin tilastolaitoksen puheenjohtajiston keskus- ja maakuntien yksiköissä 2 (kaksi) suoja- ja turvallisuuspäällikköä ja 2020 (seitsemäntoista) tukihenkilöstöä (siivousvirkailija), kuten alla on esitetty, ilman kirjallista ja suullista kokeet, jotka perustuvat vuoden 2 KPSS (B) -ryhmän pistejärjestykseen, artiklan ensimmäisen kappaleen (b) alakohdan mukaisesti, palvelukseen otetaan yhteensä 17 (yhdeksäntoista) sopimushenkilöä.

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ

Turkin tilastolaitos palkkaa sopimushenkilöstöä

YLEISET EHDOT
a) täyttää virkamieslain nro 657 48 §: ssä tarkoitetut ehdot,

b) Sinulla on tehtävään katsottava pätevyys,

c) On suoritettu KPSS (B) ryhmäkoe vuonna 2020. Lähtökohtana ovat KPSS P93 pisteet liitännäisopintojen tasolla ja KPSS P94 pisteet keskiasteen koulutustasolla. Ehdokkaiden KPSS-pisteiden tulee olla haetun ilmoituksen KPSS-pistetyypin mukaisia.

d) Ei ole täyttänyt kolmekymmentä vuotta sen vuoden tammikuun ensimmäisestä päivästä, jolloin viimeinen hakemus jätettiin, (Hakea voivat 01.01.1992 ja myöhemmin syntyneet.)

e) ei saa olla erotettu tehtävistä tai ammatista työskennellessään missään julkisessa laitoksessa,

f) ei työskentele 4/B sopimushenkilönä missään julkisessa laitoksessa tai organisaatiossa,

g) hakijoiden asema; ”Jos toimielimet irtisanovat sopimushenkilöstön palvelusopimuksen periaatteiden rikkomisen vuoksi tai jos he irtisanovat sopimuksen yksipuolisesti sopimuskauden aikana, lukuun ottamatta ministerineuvoston päätöksessä määrättyjä poikkeuksia, heitä ei voida ottaa palvelukseen. toimielinten sopimushenkilöstöpaikat, kunnes 1 (yksi) vuosi on kulunut irtisanoutumispäivästä." noudattaa määräystä.

KÄYTTÖTAPA ja KESTO
Ehdokkaat voivat lähettää hakemuksensa sähköisesti sähköisen hallinnon kautta 03-08 "Turkish Statistical Institute - Career Gate Public Recruitment" -palvelun tai "Career Gate" -palvelun (isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) kautta. tekee ympäristössä. Niiden hakijoiden hakemuksia, joiden kelpoisuutta ei ole tehty määräajassa, sekä faksilla, henkilökohtaisesti tai postitse lähetettyjä hakemuksia ei käsitellä.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar