Turkin kemian edelläkävijä GEBKİM OSB uskottiin tekoälyn ohjaamille UAV:ille

Turkin kemian edelläkävijä GEBKIM OSB uskottiin tekoälyn ohjaamille UAV:ille
Turkin kemian edelläkävijä GEBKİM OSB uskottiin tekoälyn ohjaamille UAV:ille

"Emergency Response Software" -projekti, joka on työskennellyt 18 kuukautta mahdollisten onnettomuuksien ja tulipalojen ehkäisemiseksi sekä hätätilanteiden ympäristöllisten, sosiaalisten ja taloudellisten vaikutusten minimoimiseksi, tilasi GEBKİM, Turkin ensimmäinen kemiaan erikoistunut OIZ. TİSK:n järjestämässä Common Futures Awardsissa työterveys- ja työturvallisuuskategoriassa ensimmäisen palkinnon saaneen ohjelmiston ansiosta alueella itsenäisesti partioivat miehittämättömät ilma-alukset käsittelevät tarkkailemansa tiedot ja välittävät ne komentokeskukseen. . UAV:t välittävät automaattisesti havaitsemansa negatiiviset tilanteet asianomaisille yksiköille.

Työterveys- ja työturvallisuustutkimukset lisääntyvät Marmaran alueella, joka on Turkin teollisuusveturi. GEBKİM OSB, joka tunnetaan Turkin ensimmäisenä kemian alan erikoistuneena teollisuusalueena, on myös käynnistänyt "Innovative Step for Urgent Action in the Chemical Industry: Emergency Response Software" -ohjelman, jota se on kehittänyt 18 kuukauden ajan hyödyntäen teknologian kehityksen tarjoamia etuja. GEBKİM OIZ -konferenssisalissa pidetyssä kokouksessa hankkeen edunsaajille, Katastrofien ja hätätilanteiden hallinnan puheenjohtajavaltiolle (AFAD) ja muille järjestäytyneen teollisuusalueen edustajille esiteltiin kaikkea projektin aikana tehtyä työtä.

”MENNISTÄMME DIGITALISAATIOPROSESSIN KÄYTTÖÖNOTTOA OIZ:MME KAIKILLE ALUEILLA”

GEBKİM:n hallituksen puheenjohtaja Vefa İbrahim Araç sanoi, että GEBKİM:n hallituksen puheenjohtaja Vefa İbrahim Araç arvioi, että se on yksi Turkin johtavista ja esimerkillisistä GEBKİM:n luoman ekosysteemin OIZ:sta: "Pyrimme aina toimimaan periaatteen mukaisesti. kaupunki, ihminen ja ympäristö työssämme. Jatkamme. Tätä tarkoitusta varten pyrimme aktivoimaan maamme taloutta edistäviä tutkimuksia ihmistyötä suojelevassa ekosysteemissämme ympäristöystävällisesti. Emergency Response Software -projektillamme, jolla pyrimme ehkäisemään mahdollisia onnettomuuksia, olemme onnistuneet toteuttamaan digitalisointiprosessin kaikilla OIZ:n alueilla tehtaillamme. Ottaen huomioon teknologian voiman meille antamat edut, olemme ylpeitä saadessamme toteuttaa ensimmäistä kertaa Turkissa toteutetun hankkeen. käytti lauseita.

UAV:T LIIKKUVAT AUTONOMISTI TEKOÄLYKSEN KANSSA

Euroopan unionin ja työ- ja sosiaaliministeriön tukeman hankkeen puitteissa GEBKİM OSB:llä tekoälyn kanssa itsenäisesti toimivat miehittämättömät lentokoneet estävät mahdolliset onnettomuudet ja varmistavat, että tulipaloihin voidaan puuttua ennen kuin ne kasvavat.

HÄTÄTILANTEESSA SE ILMOITTAA AUTOMAATTISESTI LIITTYVÄT ORGANISAATIOT

Tietoa UAV-laitteista, jotka tarkkailevat GEBKİM OIZ:ää erityisesti riskialueilla 7/24, kerätään komentokeskuksessa. Järjestelmä ilmoittaa mahdollisesta vaaratilanteesta automaattisesti julkisille tahoille kuten palokunnalle, AFAD:lle, terveysyksiköille ja Myrkytyskeskukselle sekä varoittaa tehtaan viranomaisia ​​mobiilisovelluksen kautta.

2 THOUSAND PEOPLE TRAINED

Jotta järjestelmä toimisi tehokkaasti 18 kuukauden ajan asennuksesta aktivointiprosessiin, kaikille GEBKİM:n ja osallistuvien yritysten hätätiimille annettiin perusensiapu, hätäkoulutus, paloriskin arviointi, kemikaaliroiskeet ja -vuodot sekä tulipalo. koulutusta kemianteollisuuden tärkeistä asioista. Työnantajien ja työntekijöiden henkilökohtaisia ​​ja institutionaalisia valmiuksia nostettiin noin 12 3 henkilön koulutuksen myötä 2 koulutuksen ja 3 seminaarin ohjelmalla. Ennen ohjelmiston käyttöönottoa GEBKİM OSB:n rungossa suoritettiin järjestelmän pilottikokeiluja ja -harjoituksia XNUMX kertaa.

MYÖS OPISKELIJAT MUKANA PROJEKTIIN

Hankkeen puitteissa yli 400 opiskelijalle annettiin katastrofitietoisuus- ja hätäkoulutusta GEBKİM:n koulutus-, tutkimus- ja terveyssäätiön omistamassa GEBKİM:n ammatillisessa ja teknisessä Anatolian lukiossa Dilovasıssa, joka luo tulevaisuuden pätevän työvoiman. kemianteollisuudessa.

18 KUUKAUDESSA SAADUT TIEDOT INTEGROITUJÄ JÄRJESTELMÄÄN

Kenttävierailu tehtiin 40 GEBKİM OIZ:ssa toimivaan yritykseen yhdessä projektiryhmän teknisten asiantuntijoiden kanssa hätärakenteiden ja -valmistelujen määrittämiseksi, tilanneanalyysin, riskiarvioinnin ja pelastussuunnitelmien analysoimiseksi. Yhteistyön solmimisen yhteydessä naapurimaiden OIZ:iden kanssa projektitiimi vieraili 8 järjestäytyneen teollisuusalueen palokunnalla. Näistä tutkimuksista saadut tiedot integroitiin järjestelmään tehokkaan koordinoinnin varmistamiseksi koko OIZ:ssä hätätilanteissa.

TİSK MYÖNTI ENSIMMÄISEN PALKINNON TYÖTERVEYS- JA TURVALLISUUSLUOKASSA

Emergency Response Software -projekti arvioitiin Turkin työnantajaliittojen liiton järjestämän Common Futures Awards -kilpailun ensimmäisen palkinnon arvoiseksi kategoriassa "Työterveys ja turvallisuus".

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar