Korkeampi kiintiö ja premium-ominaisuudet yrityksen sähköpostilla

Korkeampi kiintiö ja premium-ominaisuudet yrityksen sähköpostilla
Korkeampi kiintiö ja premium-ominaisuudet yrityksen sähköpostilla

Yrityksen sähköposti; Sillä on tärkeä rooli kommunikoinnissa esimiesten, työntekijöiden, asiakkaiden, sponsorien, tavarantoimittajien ja kumppaneiden kanssa. Yrityksen sähköpostiosoite on yksityinen sähköpostiosoite, jota käytetään vain yrityksellesi tai yrityksellesi. Yrityssähköpostit, jotka yleensä sisältävät yrityksen nimen, annetaan kaikille yrityksen ja siihen liittyvien osastojen työntekijöille. Vaikka saatavilla on monia ilmaisia ​​sähköpostipalveluita, yrityssähköpostia käyttävät yritykset voivat saada jonkin verran tunnustusta alalla. Vielä nykyäänkin on yrityksiä, jotka jatkavat liiketoimintaansa käyttämällä ilmaista sähköpostiosoitetta. Tämä kuitenkin vaikeuttaa yritysten ammattimaisen ja luotettavan kuvan saavuttamista. Asiakkaiden silmissä tämä tarkoittaa, että he ovat tekemisissä epäammattimaisen yrityksen kanssa, joka epäröi sijoittaa. Tästä syystä sektorista voi syntyä epävarma kuva. Syynä tähän on se, että kuka tahansa voi halutessaan hyötyä ilmaisista sähköpostipalveluista. Koska yrityssähköpostit ovat kuitenkin yrityskohtaisia, ne antavat luottamusta potentiaalisille asiakkaille.

Yrityksen sähköpostiSitä voidaan pitää myös eräänlaisena mainoksena. Koska yrityksen nimi näkyy selvästi jokaisessa yhteydenotossa ja bränditietoisuus kasvaa. Internetiä käyttävien ihmisten määrä kasvaa päivä päivältä. Tästä syystä ihmisten on tullut erittäin vaikeaksi saada ammattimaisen näköistä sähköpostiosoitetta koko nimellään. Vaikka yrität luoda omalla nimelläsi sähköpostiosoitetta suosituissa ja ilmaisissa sähköpostipalveluissa, et yleensä saa haluamaasi sähköpostiosoitetta. Sen sijaan joudut kohtaamaan haluamasi sähköpostiosoitteen automaattisesti muuttuvat asetukset. On mahdollista luoda melko monimutkainen sähköpostiosoite, johon on lisätty numerot nimesi alkuun tai loppuun. Tällaiset sähköpostiosoitteet eivät kuitenkaan anna luottamusta käyttäjille, joiden kanssa kommunikoit yritysmaailmassa. Siksi et ehkä saavuta tavoitettasi piirtää ammattimaista ja luotettavaa kuvaa. Voit kuitenkin luoda tuotemerkin tunnistuksen yritysten sähköpostiosoitteilla.

Mitkä ovat yrityssähköpostin edut?

Yritysten sähköpostiosoitteet on erityisesti optimoitu parantamaan viestintää yrityksen sisällä. Nämä yrityksen työntekijöille ja osastoille annetut sähköpostiosoitteet voidaan luoda nimenomaan työntekijöiden tai yrityksen osastojen nimiä varten. Yritysten sähköpostiosoitteet voivat olla esimerkiksi seuraavat:

  • nimi@natro.com
  • isnamesoyisim@natro.com
  • support@natro.com
  • contact@natro.com

Kuten esimerkissä, sähköpostiosoitteet, jotka sisältävät yrityksen työntekijöiden etu- ja sukunimen sekä yrityksen nimen, ovat erittäin ammattimaisia. Erityisesti tietyille yrityksen osille luodut sähköpostiosoitteet eivät ainoastaan ​​luo ammattimaista kuvaa, vaan myös helpottavat viestintää yrityksen sisällä. Yrityksen johtajat voivat lähettää sähköpostin suoraan koko osastolle tässä muodossa olevalla sähköpostilla. Myös osastojen välinen viestintä helpottuu.

Korkeampi kiintiö ja premium-ominaisuudet yrityksen sähköpostilla

Yrityssähköpostilla on helppoa saada tunnustusta alallasi verkossa. Yrityssähköpostiosoitteet, joista tulee henkilöllisyytesi Internetissä, tuovat monia etuja sekä hyvän kuvan. Yritysten sähköpostiosoitteissa on ominaisuuksia, jotka lisäävät yritysten tehokkuutta. Yritysten sähköpostiosoitteet ovat yhteensopivia mobiililaitteiden kanssa tilinhallinnan helpottamiseksi. Erittäin suuret yrityssähköpostiosoitteet mahdollistavat suuren määrän viestejä tallentamisen. Roskaposti- ja virustorjuntaominaisuuden ansiosta se suojaa yritystäsi viruksilta ja roskapostiviesteiltä. Yhteisen tiedostoalueen ansiosta se tarjoaa maksimaalisen tehokkuuden sisäisessä viestinnässä. Yrityssähköpostia käyttävät yritykset lisäävät mahdollisuuksiaan selviytyä digitaalisella sektorilla. Varsinkin aloilla, joilla kilpailu on kovaa, tulee ehdottomasti arvioida vaihtoehtoja, jotka tarjoavat tällaisia ​​etuja.

Yrityssähköpostien erinomaiset ominaisuudet

Yrityssähköpostiosoitteilla on monia erinomaisia ​​ominaisuuksia asiakkaiden rauhoittamisen ja alalla tunnustuksen saamisen lisäksi. Ylivoimaisten teknisten ominaisuuksiensa lisäksi se parantaa viestintää yrityksen sisällä ja lisää tehokkuutta. Yrityssähköpostiosoitetta käyttävät yritykset voivat helposti ja nopeasti aktivoida uusien työntekijöiden sähköpostiosoitteet. Lisäksi prosessit, kuten yritykseen yhteyden katkaiseneiden työntekijöiden sähköpostiosoitteiden sulkeminen, ovat myös nopeita. Siten, vaikka viestintäprosessi on helpottunut vastarekrytoitujen työntekijöiden kannalta, yrityksen sisällä ei ole sekaannusta viestinnästä. Yrityssähköposti helpottaa viestintää yrityksen sisällä. On monia syitä, jotka tekevät yritysten sähköpostiosoitteista parempia kuin tavalliset sähköpostiosoitteet. Ominaisuudet, jotka tekevät yrityspostista ylivoimaisen, ovat seuraavat:

Suuri tallennustila

Yrityssähköpostiosoitteilla on paljon tallennustilaa. Natro X-Mail -yrityssähköpostiosoitteet mahdollistavat yli 50 600.000 viestin tallentamisen XNUMX Gt:n tallennustilalla. Näin vältytään huolenaiheilta, kuten yritykselle tärkeiden viestien poistaminen tai katoaminen. Yrityssähköpostitilien muokattavissa olevilla asetuksilla roskapostiviestejä ei tallenneta, joten suuren kapasiteetin tallennustilaa voidaan käyttää enemmän.

Korkeampi kiintiö ja premium-ominaisuudet yrityksen sähköpostilla

Roskapostisuojaus

Roskapostia estävän roskapostisuojauksen ansiosta yritysten sähköpostitilejä saastuttavat viestit voidaan pysäyttää. XMail-yrityssähköpostitilien roskapostisuojausominaisuuden avulla roskapostiluokkaan kuuluvat viestit estetään 98.2 %:lla. Näin ollen roskaposti ja roskaposti eivät vie tilaa viesteissäsi. Estämällä roskapostiviestit yrityksesi sähköpostitilisi tallennustilaa voidaan käyttää tehokkaammin.

Ryhmätyö

Yrityssähköposti, joka parantaa huomattavasti ryhmätyötä; Se parantaa huomattavasti organisaation tehokkuutta yhteisen osoitekirjan, tiedostotilan ja jaettavien kalentereiden ansiosta. Se tarjoaa monia etuja yhteensopivuuden kannalta yrityksen työelämän kanssa. Erityisesti toistensa kanssa kommunikoivat osastot voivat saavuttaa korkeamman tehokkuuden työskentelemällä sopusoinnussa yhteisen tiedostotilan ja jaettujen kalentereiden kanssa.

Henkilökohtainen ja jaettu tiedostotila

Yhteisten tiedostoalueiden ansiosta, jotka ovat sekä yksityisiä että työntekijöiden käytettävissä, liitteitä ei tarvitse tallentaa laitteillesi. Ladatut tiedostot ja sähköpostin liitteet voidaan ladata yhteiselle tiedostoalueelle ja halutut työntekijät ja osastot pääsevät niihin käsiksi. Tällä tavalla helpotetaan yrityksen sisäistä viestintää sekä saavutetaan ajansäästöjä ja parempaa tehokkuutta.

Mobile Sync

Yrityksen sähköpostitilin mobiilisynkronointiominaisuuden avulla synkronointi on mahdollista kaikkien laitteidesi ja sovellusten välillä. Viestit, osoitekirjat ja jaetut kalenterit ovat käytettävissä myös mobiililaitteiden kautta. Ylivoimainen mobiilisynkronointi saavutetaan käyttämällä synkronointiprotokollia, kuten CalDAV, CardDav ja Active Sync. Näin voit pitää osoitekirjan ja jaetun kalenterin synkronoituna työpöydälläsi tai mobiililaitteillasi.

Korkeampi kiintiö ja premium-ominaisuudet yrityksen sähköpostilla

Yrityssähköpostimahdollisuus yrityksille Natrossa!

Sähköposti yrityksilleon suunniteltu vastaamaan yritysten tarpeisiin, joilla on ylivoimaisia ​​ominaisuuksia. Yritystyöelämässä saat suuren edun parantamalla tiimityötä ja tehokkuutta yrityksessäsi. Voit parantaa yrityksesi uskottavuutta, tunnettuutta ja ammattikuvaa yrityssähköpostitilin avulla.

Vielä ei ole liian myöhäistä avata yrityssähköpostitili. Ensinnäkin tarvitset verkkotunnuksen, joka edustaa yritystäsi parhaiten verkossa. Sinun tulee valita verkkotunnus, joka kuvastaa liiketoimintaasi mahdollisimman yksinkertaisesti ja selkeästi. Yksinkertaisen ja tarttuvan verkkotunnuksen avulla tietoisuutesi alalla kasvaa nopeammin. Kun olet valinnut verkkotunnuksesi, voit hyödyntää yrityksen sähköpostimahdollisuuksia osoitteessa natro.com. Näin voit helposti luoda identiteettisi Internetissä ja alkaa olla johtoasemassa yrityselämässä. Älä unohda, että Natron kautta voit hyötyä paitsi yrityssähköpostimahdollisuuksista myös erilaisista palveluista, kuten verkkotunnuksesta ja isännöinnistä.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar