4 miljoonaa 78 tuhatta ajoneuvoa käytti Nissibin siltaa

Miljoonat tuhannet ajoneuvot käyttivät Nissibin siltaa
4 miljoonaa 78 tuhatta ajoneuvoa käytti Nissibin siltaa

Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu ilmoitti, että yhteensä 4 miljoonaa 78 tuhatta ajoneuvoa kulki Nissibin sillan läpi, joka yhdistää keskeytymättömästi Itä-Anatolian alueen ja Kaakkois-Anatolian alueen, ja sanoi: "Sillan matka-aika on lyhentynyt yhdellä. puolitoista tuntia lautalle verrattuna. Vuosittain säästyi 84,3 miljoonaa TL.

Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu antoi lausunnon Nissibin sillasta, joka yhdistää Adıyamanin ja Diyarbakırin. Karaismailoğlu totesi, että investoinnit jatkuvat kaikkialla Turkissa ja että ne ovat kasvattaneet 311 kilometriä siltoja ja maasiltaja 730 kilometriin, ja totesi, että yksi näistä investoinneista on Nissibin silta. Karaismailoğlu muistutti, että silta rakennettiin osalle, jossa Adıyaman-Kahta-Siverek-Diyarbakır-valtiotie, joka yhdistää Adıyamanin ja Diyarbakırin, leikkaa Atatürkin patojärven kohdassa, jossa padon patoaminen keskeytti maakuljetuksen, sanoi, että Nissibin silta otettiin käyttöön 21.

KULJETUSAIKA LYHENTÄTTY 1,5 TUNTIA SILLALLA

Karaismailoğlu totesi, että 610 metriä pitkä silta tarjoaa nopean, mukavan ja turvallisen kuljetuksen, sanoi: "Nissibi-silta on ensimmäisiä siltoja, jotka on otettu käyttöön maassamme jännitteisellä vinokaapeliripustusmenetelmällä. Sillan rakentamisen myötä Itä-Anatolian alue ja Kaakkois-Anatolian alue yhdistettiin keskeytyksettä Adıyamanin ja Diyarbakırin provinssien kautta. Matka-aika lyheni noin puolitoista tuntia verrattuna lautalla kuljetuksiin. Lisäksi Diyarbakırin etäisyyttä läntisiin maakuntiin ja Adıyamanin etäisyyttä itäisiin maakuntiin on lyhennetty 40 kilometrillä.

Liikenneministeri Karaismailoğlu huomautti, että sillan läpi on kulkenut 4 miljoonaa 78 tuhatta ajoneuvoa sen avaamispäivästä lähtien, ja korosti, että 26,3 miljoonaa TL aikaa, 58 miljoonaa polttoöljyä, yhteensä 84,3 miljoonan TL:n säästöjä ja hiilidioksidia. päästöt vähenivät 11 tuhatta 755 tonnia.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar