"Sininen lippu" alkaa heiluttaa Iznik İnciraltın julkisella rannalla ensimmäistä kertaa Bursassa

"Sininen lippu alkaa heiluttaa Iznik Inciraltin yleisellä rannalla ensimmäistä kertaa Bursassa
"Sininen lippu" alkaa heiluttaa Iznik İnciraltın julkisella rannalla ensimmäistä kertaa Bursassa

Bursan pääkaupunkiseudun kunta on alkanut leikata investointejaan rannoille Bursassa, jossa on yhteensä 277 kilometriä meri- ja järvirantaa. Näiden töiden ansiosta "Sininen lippu", joka on korkea laatuindikaattori, alkoi heilua Iznik İnciraltın yleisellä rannalla ensimmäistä kertaa Bursassa.

Bursan rannikkokaupunki-identiteetin korostamiseksi pääkaupunkiseudun kunta, joka on toteuttanut tärkeitä järjestelytöitä 115 kilometrin mittaisella merirannikolla Mudanjan, Gemlikin ja Karacabeyn rajalla sekä 162 kilometrin pituisella järvenrannalla Iznikissä ja Uluabatissa tärkeä menestys rantojen suhteen. Pääkaupunkiseudun kunta, joka siivoaa tänä vuonna rutiininomaisesti 24 hehtaaria kovaa maata ja 25 hehtaaria hiekkaa 135 yleisellä uimarannalla 30 hallintohenkilöstön, 30 siivoushenkilökunnan ja 76 ajoneuvon kalustolla, on rekisteröinyt palvelunsa laatuun "Sinisilippu". . Turkin ympäristökasvatussäätiöltä Iznik-järven sinisen lipun hakenut pääkaupunkiseudun kunta täytti 33 eri kriteeriä veden laadusta puhtauteen ja elämänturvallisuuteen, liikuntarajoitteisten pääsymahdollisuuksista pukuhuoneisiin ja suihkuihin. Iznik İnciraltı Public Beach, Bursan ensimmäinen sininen Bayraklı oikeus olla ranta kazanoli. Sininen lippu alkoi heilua Iznikin taivaalla seremoniassa, johon osallistuivat pääkaupunkiseudun pormestari Alinur Aktaş, Iznikin piirikuvernööri Recai Karal, Iznikin pormestari Kağan Mehmet Usta ja Turkin ympäristökasvatussäätiön Pohjois-Egeanmeren provinssien koordinaattori Doğan Karataş.

Brändialueet

Bursan pääkaupunkiseudun pormestari Alinur Aktaş sanoi, että sen lisäksi, että Bursa on historian, matkailun, teollisuuden ja maatalouden kaupunki, sillä on myös oma rantaviiva 277 kilometrin rantaviivalla. Pormestari Aktaş ilmaisi, että millään muulla pääkaupunkiseudulla ei ole tällaista rannikkoa rannikolle ja joka tekee niin intensiivistä työtä tällaisen tiimin kanssa, pormestari Aktaş sanoi: "Brändistä on olemassa tiettyjä tietoja. Jotta voit olla tavaramerkki, sinulla on oltava rekisteröityjä verkkotunnuksia. Aiemmin haimme asiasta Turkin ympäristökasvatussäätiöön. Olemme täyttäneet 33 erillistä ja tärkeää kriteeriä ja ansaitsemme sinilippupalkinnon, joka on osoitus korkeasta laadusta. kazanjyrkkä. Kestävällä ympäristöinvestoinnillamme haluamme saada Sinisen lipun paitsi İnciraltın rannallemme, myös kaikille rannoillemme. Näemme Sinisen lipun symbolina. Meidän on katsottava tapahtumaa ei lyhyellä, vaan pidemmällä aikavälillä tehdäksemme tästä paratiisikaupungista vieläkin kauniimman. Toivon hänelle onnea ja menestystä", hän sanoi.

Vaikea saada, helppo menettää

Turkin ympäristökasvatussäätiön Pohjois-Egeanmeren maakuntien koordinaattori Doğan Karataş, joka on vastannut Blue Flag -järjestöstä Turkissa vuodesta 1993, sanoi, että sininen lippu on yksi tunnetuimmista ympäristömerkeistä maailmassa. Karataş huomautti, että Turkki on kolmannella sijalla maailmassa Espanjan ja Kreikan jälkeen 531 sinisellä lipullaan, ja Karataş sanoi, että sininen lippu edistää paitsi rantojen terveellistä ja turvallista käyttöä, myös kestävän ympäristötietoisuuden kehittämistä. Korostaen, että Bursalla on sininen lippu ensimmäistä kertaa historiassaan ja että İznik on toinen järvi, jolla on tämä lippu Van-järven jälkeen, Karataş sanoi: "Haluan ilmaista kiitokseni pääkaupunkiseudun pormestarillemme ja hänen tiimilleen, joka teki tämä lippu liehuu täällä tänään. Sinistä lippua on erittäin vaikea saada, mutta se on erittäin helppo menettää. millä on merkitystä kazanSen tarkoituksena on suojella tätä lippua. Mielestämme suurin vastuu tämän lipun suojelusta on rannan käyttäjällä. Tästä syystä uskomme lippumme rantakäyttäjillemme, ihmisille, Iznikin ja Bursan asukkaille ja toivomme, että lippumme leijuu ylpeänä vielä monta vuotta.

Iznikin pormestari Kagan Mehmet Usta antoi myös Sinisen lipun Iznikille. kazanHän kiitti presidentti Aktaşia hänen työstään asian parissa.

Puheiden jälkeen nostettiin sinilippu, joka tuotiin järvestä hengenpelastajaveneellä yhdessä presidentti Aktasin ja pöytäkirjan jäsenten kanssa.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar