Katse on jälleen Lexus-malleissa Venetsian elokuvajuhlilla

Katse on jälleen Lexus-malleissa Venetsian elokuvajuhlilla
Katse on jälleen Lexus-malleissa Venetsian elokuvajuhlilla

79. Venetsian kansainvälisen elokuvafestivaalin La Biennale di Venezian virallisena ajoneuvomerkkinä premium-autovalmistaja Lexus jatkaa läheisten suhteiden luomista elokuva- ja taidemaailmaan. Lexus, joka sponsoroi Venetsian kansainvälisiä elokuvajuhlia, joka erottuu yhdeksi arvostetuimmista maailmanlaajuisista elokuvatapahtumista, kuudetta vuotta peräkkäin, tuo jälleen suuret tähdet yhteen uusilla malleillaan.

Lexus-mallit erottuvat joukosta punaisen maton tapahtumissa Venetsian Lidossa 31.-10. järjestettävillä festivaaleilla ja poseeraavat maailmankuulun näyttelijän, kuuluisan nimen ja tuottajan kanssa. Elokuvafestivaali isännöi myös Lexuksen uuden SUV-mallin RX debyyttiä, jolla on samat perusarvot kuin maailmankuulujen tuottajien korkea ammattitaito, teknologia ja innovaatiot, Italiassa.

Täysin uusi Lexus RX, jota käytetään festivaalin virallisena ajoneuvona, seuraa VIP-vieraita, kuuluisia nimiä ja virallisia työntekijöitä kuljettajana punaisen maton tapahtumassa. Myös muut Lexus Electrified -tuotelinjan mallit liittyvät RX-malliin, mukaan lukien täyssähköinen UX 300e. Festivaalin lumoavan tunnelman mukaisesti Lexuksen palkittu LC-avoauto tulee myös Venetsiaan.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar