Osmaniyen kuvernööri Yılmaz tutki Düldül-vuoren köysiratatehtaita

Osmaniye-kuvernööri Yilmaz Duldul-vuoren tarkastanut köysiratatyöt
Osmaniyen kuvernööri Yılmaz tutki Düldül-vuoren köysiratatehtaita

Osmaniye-kuvernööri Dr. Erdinç Yılmaz kiipesi Düldül-vuoren huipulle ja tutki köysiratatyötä paikan päällä. Düziçin piirikuvernööri Turgay İlhan ja Düziçin pormestari Alper Öner osallistuivat myös vierailuun. Kuvernööri Yılmaz, joka teki havaintoja köysiradalta, sai tiedon käynnissä olevista töistä Düziçin pormestari Alper Öneriltä.

Düziçin pormestari Alper Öner totesi, että köysirata on teknisesti valmis, maisemointi jatkuu ja he suunnittelevat saavansa maisemoinnin päätökseen kuukauden sisällä, ja sanoi: "Odotamme Kahramanmaraşin, Kayserin, Gaziantepin, Adanan, Mersinin, Hatayn ja Osmaniye koko lähiseudulla."

Kuvernööri Yılmaz sanoi lausunnossaan tutkimustensa jälkeen: "Olemme nyt Düldül-vuoren huipulla. Täällä on köysirata. Toivottavasti kuntamme alkaa kuljettaa matkustajia noin kuukauden kuluttua. Se on todella upea näky. Olemme Çukurovan korkeimmalla kohdalla. Tämä köysirata on pituudeltaan maailman toiseksi ja Turkin pisin ilman väliasemaa. Matka kestää noin 25 minuuttia ja siihen liittyy upeat näkymät. Uskon, että kansalaisemme osoittavat kiinnostusta tähän, kun köysirata otetaan käyttöön. Toivon hänelle onnea ja onnea."

Düziçi Düldül -vuoren köysirata, joka sijaitsee Düldül-vuoren huipulla 2246 korkeudessa, on noin 5.500 metriä pitkä. Düziçi Cable Car Line on toisella sijalla Bolivian köysiratalinjan jälkeen, jolla on maailman pisin linja kahden aseman välillä. Euroopassa se on tässä suhteessa ensimmäisellä sijalla.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar