Matkatavaroiden nouto Istanbulin lentoasemalla kestää 16 minuuttia, sisäänkirjautuminen kestää 1 minuutin

Matkatavaroiden nouto Istanbulin lentokentällä kestää minuutteja, sisäänkirjautuminen minuuteissa
Matkatavaroiden nouto Istanbulin lentoasemalla kestää 16 minuuttia, sisäänkirjautuminen kestää 1 minuutin

Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu korosti, että Istanbulin lentoasema säilytti kärkipaikkansa Eurocontrolin julkistamassa listassa kaksi viikkoa peräkkäin, ja sanoi: "Tavaratavaroiden nouto on 7 minuuttia ja lähtöselvitys vain 16 minuutti Istanbulin lentokentällä, joka palveli noin 1 miljoonaa matkustajaa heinäkuussa. jatkuu", hän sanoi.

Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu antoi kirjallisen lausunnon ilmailualasta. Karaismailoğlu, joka kertoi toimineensa suunnittelemalla epidemian jälkeistä tilannetta ja tehneensä investointeja näiden suunnitelmien puitteissa, korosti, että he saivat myös tästä hedelmää. Karaismailoğlu totesi, että Istanbulin lentoasema on säilyttänyt paikkansa kärjessä sijoittumalla ensimmäiseksi Eurocontrolin ilmoittamassa listassa keskimääräisen lentoliikenteen perusteella kahden viikon peräkkäin, Karaismailoğlu sanoi: ”Heinäkuussa kotimaan lennoilla 11 tuhatta 62 ja 30 tuhatta 732 kansainvälisillä linjoilla Istanbulin lentokenttiä yhteensä 41. Lentoliikennettä toteutui 794 kappaletta. Kotimaan linjoilla palveltiin 1 miljoonaa 736 tuhatta matkustajaa ja kansainvälisillä linjoilla 4 miljoonaa 982 tuhatta matkustajaa. Viime kuussa Istanbulin lentoasemaa suosineiden matkustajien määrä lähestyi 7 miljoonaa.

ISTANBULIN LENTOASEMA PALVELI 7 MILJOONAA MATKUSTAJAA

Liikenneministeri Karaismailoğlu kiinnitti huomiota Euroopan ilmailualan kaaokseen epidemian jälkeisen kysynnän kasvun ja kesäkauden kiihtymisen myötä, mutta totesi, että Turkissa ajoissa toteutetuilla toimenpiteillä tällaista prosessia ei tapahtunut. . Karaismailoğlu sanoi: "Istanbulin lentokentällä liikkuu 200 4 matkatavaraa päivässä. Matkatavaroiden noutoaika, joka kestää 16 tuntia Euroopan lentoasemilla, kestää 7 minuuttia Istanbulin lentokentällä. Heinäkuussa noin 1 miljoonaa matkustajaa palvelleella Istanbulin lentoasemalla lähtöselvitysaika on vain XNUMX minuutti. Istanbulin lentoasema, Euroopan vilkkain lentokenttä, tekee mainetta tarjoamallaan palvelulla."

ANTALYAN LENTOASEMA SIJOILLE TOISELLA HEINÄKUUSSA

Karaismailoğlu huomautti, että Antalyan lentoasema, joka rikkoi ennätyksen Eid al-Adhassa, sijoittui tiheydellä toiseksi heinäkuussa, Karaismailoğlu sanoi: "Kotimaan lennoilla lentoliikenne oli 3 tuhatta 948, kansainvälisillä linjoilla 25 tuhatta 723 ja 29 tuhatta. 671 yhteensä. Matkustajaliikenne oli kotimaan linjoilla 602 tuhatta 986, kansainvälisillä linjoilla 4 miljoonaa 578 tuhatta ja yhteensä 5 miljoonaa 181 tuhatta. Samaan aikaan Sabiha Gökçenin lentokentällä koettiin 8 tuhatta 961 kotimaan lentoa ja 9 tuhatta 296 kansainvälistä lentoa. Yhteensä 1 miljoonaa 527 tuhatta matkustajaa, 1 miljoonaa 454 tuhatta kotimaan lennoilla ja 2 miljoonaa 982 tuhatta kansainvälisillä lennoilla suosi Sabiha Gökçenin lentoasemaa.

Liikenneministeri Karaismailoğlu ilmaisi, että Izmir Adnan Menderesin lentokentällä on yhteensä 6 985 1 lentokoneliikennettä ja yli 64 6 228 842 567 matkustajaa, mutta totesi, että vaikka Ankaran Esenboğan lentoasemalla on XNUMX XNUMX XNUMX lentokonetta, XNUMX XNUMX XNUMX matkustajaa lentää.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar