Ağbaba: "Kun hintojen nousu etenee metri metriltä, ​​TurkStat-inflaatio etenee lievästi kilometriltä"

TUIK-inflaatio etenee lievästi miljoonalla, kun taas Agbaba lisää kasvua metriltä
Ağbaba "Kun inflaatio kasvaa metri kerrallaan, TurkStat inflaatio etenee lievästi maileittain"

CHP:n varapuheenjohtaja Veli Ağbaba arvioi TURKSTATin heinäkuulle ilmoittaman 79,60 prosentin vuotuisen inflaation. CHP:n varapuheenjohtaja Ağbaba; "Kun hintojen nousut etenevät metri metriltä tosielämässä, Turkstatin inflaatio etenee millimetriltä", hän sanoi.

CHP:n varapuheenjohtaja Ağbaban lausunto on seuraava:

TurkStat onnistui pitämään inflaation alle 80 prosentissa.

TURKSTAT ilmoitti vuotuisen inflaation kiihtyvän 79.60 % heinäkuussa. TURKSTAT saavutti omalla tavallaan alle 80 prosentin inflaation. Kun hinnankorotukset etenevät metri metriltä, ​​manipulaatioinstituutio TUIK inflaatio etenee valitettavasti millimetriltä. Jokainen TUIK:n vääristelemä data palaa ihmisillemme köyhyytenä. ENAG ilmoitti vuotuisen inflaation kiihtyvän 176 %:ksi, kun taas TURKSTAT ilmoitti vuotuisen inflaation nousuksi 79,60 %. Ero yleisön inflaation ja Turkstatin inflaation välillä on 96,4 pistettä.

Tuottajainflaation vuosinousu on 144,61 %. Ero tuottajainflaation ja kuluttajainflaation välillä on historiallisen huipussaan, 65 pistettä. Vaikka TurkStat jatkaa tietojen hämärtämistä niin paljon kuin haluaa, se ei pysty estämään tämän eron heijastumista ihmisten pöydälle.

Presidentti Erdogan sanoi viime maanantaina, että hinnat alkoivat rauhoittua. Kyse ei ole basaarin, markkinoiden tai markkinoiden hinnoista, vaan TURKSTATin luvuista.

Tämä menestys ei tapahdu jokaiselle taloustieteilijälle.

Erdogan sanoi, että olen vastuussa taloudesta. Kaikenlaisesta sensuurista huolimatta ilmoitettu 79,60 prosentin inflaatio eli 80 prosenttia on Erdoganin menestys. Hän sanoi, että korko on syy ja inflaatio on seuraus, ja hän rikkoi viimeisten 2021 vuoden ennätyksen jälleen nostamalla inflaatiota syyskuun 19,58 80 prosentista 24 prosenttiin. Ei ole jokaisen Babayiğitin asia nostaa inflaatiota tällä tavalla. Turkki; Se on Erdoganin menestys nostaessaan Zimbabwen maailman kuuden suurimman inflaation maan joukkoon Venezuelan, Libanonin, Syyrian ja Sudanin ohella.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar