Pääkaupungin kansalaiset huomio! Ankaran metroasema Batıkentin ja Eryamanin välillä on suljettu 1 kuukauden ajan

Pääkaupungin kansalaiset huomio! Ankaran metroasema Batıkentin ja Eryamanin välillä on suljettu 1 kuukauden ajan
Pääkaupungin kansalaiset huomio! Ankaran metroasema Batıkentin ja Eryamanin välillä on suljettu 1 kuukauden ajan

Ankara Metropolitan Municipality EGO General Directorate valmistautuu suorittamaan maantasoitustöitä kahdella erillisellä alueella Ankaran metro Batıkent-Sincan Line (M3) Istanbul Yolu -aseman ja Botanikin aseman välisellä linjalla, koska rautatieinfrastruktuuri on heikentynyt sopimattomien materiaalien käyttö linjan rakentamisen aikana. 10.-10 suunniteltujen töiden aikana Istanbul Roadin, Botanikin, Mesan ja West Central Stationin asemilla ei ole toimintaa. Kansalaiset kuljetetaan bussikuljetuksella Eryaman 2022-1 ja Batıkentin asemien välillä, jotta vältytään uhriksi joutumisesta työn aikana.

Todettiin, että Istanbulin Yolu-aseman ja Botanik-aseman välisen linjan rakentamisessa käytettiin sopimattomia materiaaleja, jotka ovat Kızılay-Batikent-metrolinjan jatkoa ja liikenne- ja infrastruktuuriministeriön valmiita.

EGO-pääosaston tekemän selvityksen ja selvityksen tuloksena syntynyttä tilannetta tukivat myös poraustyöt ja akateemikkojen raportit. Toimiessaan akateemikkojen mielipiteiden ja ehdotusten mukaisesti EGO:n pääosasto päätti muuttaa infrastruktuuria 129 metrin osuudella, joka oli täytetty väärin.

TYÖN AIKANA EI KOKO UHRIA

Baskentin ihmiset huomio Ankaran metro Batikent Eryamanin välillä Kuu on suljettu

Kun poraustyöt ja akateemikkojen raportit paljastivat ongelman kentällä, EGO:n pääosasto ryhtyi toimiin kansalaisten kovien valitusten johdosta, koska junan nopeusrajoituksen alentaminen 5 kilometriin heikkeni nopeuteen ja matkustusmukavuuteen. /h matkustajien turvallisuuden vuoksi.

Akateemikkojen mielipiteiden ja ehdotusten mukaisesti 129 metrin linjaosuuden virheellisesti täytetty infrastruktuuri uusitaan 10.-10 välisenä aikana. Työn aikana järjestetään bussikuljetus Eryaman 2022-1 ja Batıkentin asemien välillä, jotta kansalaiset eivät joutuisi pahoinvointiin, koska Istanbul Roadin, Botanikin, Mesan ja Batın keskusasemilla ei ole toimintaa.

Töiden valmistumisen jälkeen alueen junaliikenne tarjotaan jälleen asukkaille turvallisempana, mukavampana ja lyhentyneenä matka-ajana.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar