Antalyan lentoasema sijoittui tiheydeltään toiseksi heinäkuussa

Antalyan lentokenttä toiseksi tiheydellä heinäkuussa
Antalyan lentoasema sijoittui tiheydeltään toiseksi heinäkuussa

Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu antoi kirjallisen lausunnon ilmailualasta. Karaismailoğlu, joka kertoi toimineensa suunnittelemalla epidemian jälkeistä tilannetta ja tehneensä investointeja näiden suunnitelmien puitteissa, korosti, että he saivat myös tästä hedelmää. Karaismailoğlu totesi, että Istanbulin lentoasema on säilyttänyt paikkansa kärjessä sijoittumalla ensimmäiseksi Eurocontrolin ilmoittamassa listassa keskimääräisen lentoliikenteen perusteella kahden viikon peräkkäin, Karaismailoğlu sanoi: ”Heinäkuussa kotimaan lennoilla 11 tuhatta 62 ja 30 tuhatta 732 kansainvälisillä linjoilla Istanbulin lentokenttiä yhteensä 41. Lentoliikennettä toteutui 794 kappaletta. Kotimaan linjoilla palveltiin 1 miljoonaa 736 tuhatta matkustajaa ja kansainvälisillä linjoilla 4 miljoonaa 982 tuhatta matkustajaa. Viime kuussa Istanbulin lentoasemaa suosineiden matkustajien määrä lähestyi 7 miljoonaa.

Karaismailoğlu huomautti, että Antalyan lentoasema, joka rikkoi ennätyksen Eid al-Adhassa, sijoittui tiheydellä toiseksi heinäkuussa, Karaismailoğlu sanoi: "Kotimaan lennoilla lentoliikenne oli 3 tuhatta 948, kansainvälisillä linjoilla 25 tuhatta 723 ja 29 tuhatta. 671 yhteensä. Matkustajaliikenne oli kotimaan linjoilla 602 tuhatta 986, kansainvälisillä linjoilla 4 miljoonaa 578 tuhatta ja yhteensä 5 miljoonaa 181 tuhatta. Samaan aikaan Sabiha Gökçenin lentokentällä koettiin 8 tuhatta 961 kotimaan lentoa ja 9 tuhatta 296 kansainvälistä lentoa. Yhteensä 1 miljoonaa 527 tuhatta matkustajaa, 1 miljoonaa 454 tuhatta kotimaan lennoilla ja 2 miljoonaa 982 tuhatta kansainvälisillä lennoilla suosi Sabiha Gökçenin lentoasemaa.

Liikenneministeri Karaismailoğlu ilmaisi, että Izmir Adnan Menderesin lentokentällä on yhteensä 6 985 1 lentokoneliikennettä ja yli 64 6 228 842 567 matkustajaa, mutta totesi, että vaikka Ankaran Esenboğan lentoasemalla on XNUMX XNUMX XNUMX lentokonetta, XNUMX XNUMX XNUMX matkustajaa lentää.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar