Jatkuvatko Akkuyun ydinvoimalan rakennustyöt?

Akkuyun ydinvoimalan rakennustyöt jatkuvat
Akkuyun ydinvoimalan rakennustyöt jatkuvat

Työt Akkuyun ydinvoimalan rakennustyömaalla jatkuvat normaalisti. Projektin johto, päätöksellä organisoida uudelleen rakennustöihin osallistujat, erityisesti sen jälkeen, kun sopimus TITAN2 IC İÇTAŞ İNŞAAT ANONİM ŞİRKETİ (T2IC) kanssa irtisanottiin, TSM ENERJİ İNŞAAT SANAYİ LİMİİRKTS (tai pääurakoitsija) kanssa. Akkuyun ydinvoimalaitosyksiköiden rakentaminen Se on aktiivisesti mukana alihankkijoiden välisten sopimusten uudelleen allekirjoittamisprosessissa. Suurin osa rakennus- ja asennustyötä tekevistä yrityksistä on 5 alkaen solminut TSM:n kanssa sopimukset työn laajuudesta. Muiden kanssa tehtyjen sopimusten uudelleen allekirjoittamisen odotetaan valmistuvan mahdollisimman pian.

Koska T2IC on kieltäytynyt irtisanomasta sopimusta osapuolten suostumuksella ja laiminlyönyt velvoitteensa, mukaan lukien taloudellisten asioiden palkanmaksun, AKKUYU NÜKLEER on päättänyt maksaa T2IC:n työntekijöille heinäkuun palkat. 2022 omista varoistaan. Turkin liiroissa palkansa saavan työntekijän palkkaa korotetaan 35 %.

Kaikille työntekijöille, insinööreille ja esimiehille, jotka ovat aiemmin työskennelleet T2IC:ssä, tarjotaan siirtymistä uudelle työnantajalle TSM:lle. Siirron aikana turvataan kaikki Turkin tasavallan työlainsäädännön mukaiset työntekijöiden oikeudet ja maksetaan kaikki erääntyneet maksut, mukaan lukien irtisanomiskorvaus, käyttämättä jäänyt lomaraha ja irtisanomiskorvaus, riippuen työajan työajasta. edellinen työpaikka.

Näillä toimenpiteillä varmistetaan töiden jatkuvuus ja laatu rakennustyömaalla, Akkuyun ydinvoimalaitoksen rakennustöiden aikataulunmukaisuus, työntekijöiden oikeuksien turvaaminen työoloissa sekä palkkojen oikea-aikainen maksaminen rakennustyömaalla. työntekijöitä.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar