1,5 miljoonaa risteilyaluksen matkustajaa vierailee Istanbulissa

Miljoona risteilyaluksen matkustajaa vierailee Istanbulissa
1,5 miljoonaa risteilyaluksen matkustajaa vierailee Istanbulissa

Kuten risteilymatkailun merkitys, sen tuomat tulot kasvavat päivä päivältä. Risteilylle lähteneet kertovat käyttäneensä 750 dollaria satamissa, joissa he pysähtyivät seitsemän päivän matkansa aikana. Äskettäin valmistunut Galataport-hanke edistää merkittävästi maamme matkailutulojen kasvua.

Risteilymatkailun merkitys rannikkokohteissa, joka on yksi globaalin matkailualan liikkeellepanevista voimista, kasvaa päivä päivältä. Alan kansainvälisen edustajan Cruise Lines International Associationin julkaisemien tietojen mukaan 5 viidestä risteilylle lähtevästä sanoo palaavansa määränpäähän ensimmäistä kertaa risteilyaluksella kuluttaen 3 dollaria. henkilöä kohti satamissa, joissa he pysähtyvät seitsemän päivän matkansa aikana. Merenkulkualan pääosaston julkaisemien lukujen mukaan maahamme saapuneiden risteilymatkustajien määrä, joka tammi-kesäkuussa 750 oli 2021 232, oli 186 608 tämän vuoden vastaavana aikana. Hiljattain valmistuneella Galataportin hankkeella on tässä nousussa tärkeä rooli. Galataport, yksi risteilyalusten pääpysäkeistä, kiinnittää risteilymatkustajien huomion eri aloilla gastronomiasta muotoiluun, musiikista ostoksille, kun taas kotimaisten rakennusalan yritysten tuotteet ja ratkaisut tekevät matkailijoiden matkoista mukavan. ja välillisesti edistää maan taloutta.

Kotimaiset ratkaisut muuttuivat allekirjoitukseksi Galataportissa

Okan Cüntay, ABS Yapın pääjohtaja, joka pyrkii eliminoimaan tasoerot Galataportin 1,2 kilometrin rannikolla, arvioi asiaa seuraavin sanoin: Se on Istanbulin portti maailmaan mereltä käsin. Satama on 1,7 miljardin dollarin investoinnilla maailman tärkeimpiä satamaprojekteja. Olemme saaneet työmme päätökseen Galataportissa, jotta turistit, jotka haluavat panostaa Turkin talouteen ja tutustua maahanmme, voivat viettää mukavaa aikaa kohteissaan. Osallistumalla 1,2 kilometrin rantaviivan kasvattamisprojektiin ABS Plus -kaihdinmuottijärjestelmällä muutimme viimeisimmällä teknologialla kehitetyistä ratkaisuistamme paikallisia etuja.

Rantaviivalle on luotu hyödyllisiä alueita

Okan Cüntay ilmoitti tehneensä intensiivisiä töitä rannikolla Galataportin rakennusvaiheen aikana ja jakoi seuraavat tiedot rannikon parannusprojektista: "Sokea muottijärjestelmä H1,2 cm ja H30 cm korkeudella tasoerojen poistamiseksi 60 km:n rannikolla. Galataport Istanbul, käytimme Prosessin jälkeen vedimme kaikki tarvittavat putkiliitännät betonille helposti muottijärjestelmän alta kulkevien putkikanavien ansiosta. Täytön jälkeen ABS Plus -kaihdemuottijärjestelmällä kaatoimme 10 cm betonia sen päälle ja loimme teräsbetonilattian. Tällä tavalla olemme saavuttaneet suurta hyötyä ja mukavuutta koko projektin ajan viemällä alueella laajasti käytössä olevat sähkö-, vesi- ja mekaaniset asennukset ABS Plus -järjestelmän muodostamien asennusgallerioiden läpi. Käyttämällä uusimmalla teknologialla kehitettyjä ratkaisujamme Galataportin rakentamisessa loimme hyödyllisen alueen sekä ryhmille että vierailijoille.

Istanbulissa vierailee vuosittain 1,5 miljoonaa risteilymatkustajaa

ABS Yapın pääjohtaja Okan Cüntay korosti, että yksi hankkeen pilareista oleva maanalainen pysäköintihalli, johon mahtuu 2 400 ajoneuvoa, tarjoaa käytännöllisen ratkaisun kaupungin pysäköintiongelmaan, ja ABS Yapın pääjohtaja Okan Cüntay välitti Galataportin edut maamme risteilylle. matkailu seuraavasti: ”Risteilysatamat kasvattavat edelleen osuuttaan rannikkomatkailussa. Istanbulissa Galataportin kautta odotetaan vuosittain vierailevan 1,5 miljoonaa risteilymatkailijaa. Olemme ylpeitä saadessamme olla mukana tässä tärkeässä hankkeessa, joka on Istanbulin portti maailmaan meritse, ja muuttaa kotimaiset ratkaisumme hyödyksi maan taloudelle.”

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar