Lesboksen Plomarin satama avattiin ystävyyden tuulella

Mytilenen Plomarin satama avautui ystävyyden tuulella
Lesboksen Plomarin satama avattiin ystävyyden tuulella

Izmirin pääkaupunkikunnan İZDENİZin pääosaston käynnistämät laivamatkat Plomarin kaupunkiin Lesbokselle vahvistivat ystävyyttä Egeanmeren molemmin puolin. Lämpenevät suhteet näkyivät myös Plomarin uuden sataman avaamisessa. Seremoniaan osallistui Izmirin valtuuskunta, jota johti Izmirin pääkaupunkiseudun apulaispormestari Mustafa Özuslu.

Izmirin pääkaupunkiseudun İZDENİZin pääosasto aloitti uudelleen Izmirin ja Kreikan väliset laivamatkat, jotka olivat keskeytyneet vuosia pandemian vaikutuksen vuoksi. İhsan Alyanak -risteilyalus lähtee Alsancakin satamasta joka perjantaiaamu 17. kesäkuuta lähtien ja vie matkustajansa Lesboksen Plomarin satamaan. Laiva palaa myös sunnuntai-iltaisin.

Egeanmeren molemmin puolin lämpenevät suhteet heijastuivat myös Plomarin uuden sataman avajaisiin. Izmirin valtuuskunta, jota johti Izmirin pääkaupunkiseudun apulaispormestari Mustafa Özuslu, osallistui seremoniaan, jossa Kreikan parlamentin toinen puhemies ja Lesboksen varapuheenjohtaja Haralambos Athanasiou sekä Kreikan meri- ja siviilipuolustusministerit ja varaministerit olivat läsnä. esittää.

Seremoniassa pitämässä puheen Özuslu korosti, että merimatkat vahvistavat Turkin ja Kreikan kansojen välisiä ystävyyssuhteita ja lisäävät osapuolten välisiä kulttuurisia, sosiaalisia ja taloudellisia suhteita. Özuslu totesi, että Plomarin satama on myös erittäin tärkeä tässä mielessä, ja korosti laivamatkojen merkitystä Lesbokselta Izmiriin sanoen:

Midilli-İzmir yhteinen kohde

”Lesbokselle tulee turisteja myös muista Euroopan kaupungeista. Meille kaikille on hyödyllistä järjestää retkiä Lesboksesta Izmiriin sekä Lesboksen asukkaille että turisteille ja tehdä molemmista osapuolista yhteinen matkailukohde. Kreikkalaisen vieraanvaraisuuden ansiosta tunsimme olomme kotoisaksi täällä. Kenenkään ei pitäisi epäillä, että kreikkalaiset ystävämme kokevat samoja tunteita Izmirissä. Vahvistakaamme ystävyyttä, hyvää naapuruussuhdetta, rauhaa, hiljaisuutta ja kauppaa, jotta voimme rakentaa yhdessä paljon vauraamman elämän Egeanmerellä.”

Kreikan parlamentin toinen puhemies ja Lesboksen varajäsen Haralambos Athanasiou ilmoitti olevansa samaa mieltä Özuslun toiveesta ja kiitti Turkin valtuuskuntaa heidän osallistumisestaan. Sen jälkeen kun Özuslu ja Athanasiou olivat lahjoittaneet toisilleen, uusi Plomarin satama avattiin.

Tariffimaksut

Menopaluu Izmir – Plomari maksaa 50 euroa… 7-12-vuotiaat matkustajat matkustavat 50 prosentin alennuksella. 0-7-vuotiaat ovat maksuttomia. Ilmainen kuljetuspalvelu on saatavilla Plomarin ja Mytilenen keskustan välillä. Lippuja voi ostaa verkosta osoitteesta Bilet.izdeniz.com.tr tai İZDENİZ:n myyntitoimistosta Alsancak Portista. Ponimatkoille voivat osallistua kansalaiset, joilla on vihreä passi tai Schengen-viisumi.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar