Selinay Tuğçe Kır merkitsi Ordu Triathlonin Turkin Cupin kilpailuissa

Selinay Tugce Dirt Marks Ordu Triathlon Turkin Cup -kilpailuissa

Ordussa yhteistyössä Ordun pääkaupunkiseudun ja Turkin Triathlonliiton kanssa järjestetyissä Ordu Triathlon Turkey Cup -kilpailuissa pääkaupunkiseudun urheilija Selinay Tuğçe Kır voitti lähimmän kilpailijansa 07.06 minuutilla eikä hävinnyt palkintokorokkeelle kenellekään kotonaan.

Ordu Metropolitan Municipalityn isännöimä Ordu Triathlon Turkey Cup jatkuu suurella innolla. Triathlonistit eri luokissa kilpailevat kiivaasti kolmella erillisellä radalla: uinti, pyöräily ja juoksu. Tänä vuonna kolmatta kertaa järjestetyissä urheilijoiden kamppailu kilpailuissa, joihin osallistui 3 urheilijaa 22 maakunnasta, herättää yleisössä suurta jännitystä.

SELİNAY SAAVUTTI VOITOON POISTAmalla 07.06 MINUUTTIA LÄHIMMÄSTÄ KILPAILIJASTA

Ordu Metropolitan Municipality Sports Clubin kansallisurheilija Selinay Tuğçe Kır, joka saavutti onnistuneita tuloksia jokaisessa kilpailussa, johon hän osallistui ja teki Ordusta ylpeyden, ei jättänyt kärkeä Ordu Triathlon Turkey Cup -kilpailuissa. Kır, joka teki suuren eron lähimpään kilpailijaansa Nuorten Naisten A-sarjassa 07.06 minuutilla, otti rintanauhan ja sijoittui kilpailun 1. sijalle.

KIR: "SUORAT KIITOS PRESIDENTTIMME HILMI GULERILLE"

Ordun pääkaupunkiseudun urheiluseuran kansallisurheilija Selinay Tuğçe Kır ilmaisi tunteitaan ja ajatuksiaan kilpailun jälkeen, ja hän sanoi olevansa erittäin iloinen saadessaan olla ensimmäinen Ordussa. Kır ilmaisi pitävänsä organisaatiosta kovasti ja että hänen tavoitteenaan oli Eurooppa, hän kiitti pääkaupunkiseudun kaupunginjohtajaa Dr. Hän välitti kiitoksensa myös Mehmet Hilmi Gülerille.

Selinay Tuğçe Kır antoi lausunnossaan seuraavat lausunnot:

”Se on hieno organisaatio. Se oli hauska rata, vaikka tuuli oli haitta. Kilpailen armeijasta. Olen erittäin iloinen, että sain tutkinnon täältä. Ordun pääkaupunkiseudun kunnanjohtaja Dr. Lämmin kiitos Mehmet Hilmi Gülerille. Tavallaan olen täällä heidän takiaan. Kohteeni on Eurooppa. Se on minulle erittäin tärkeää näissä kilpailuissa.

Ordun pääkaupunkiseudun urheiluseuran kansallisurheilija Selinay Tuğçe Kır, joka sijoittui kilpailun jälkeen 1. sijalle, sai mitalinsa Ordun pääkaupunkiseudun kunnan apulaispormestari Adem Atikilta ja koki suurta iloa.