İzmirin naisten vesipallojoukkue voitti Galatasarayn ja pääsi onnelliseen loppuun

Izmirin naisten vesipallojoukkue voitti Galatasarayn ja pääsi onnelliseen loppuun

İzmirin pääkaupunkiseudun nuoriso- ja urheiluseuran naisten vesipallojoukkue voitti Galatasarayn ja saavutti onnellisen lopun. Ministeri Tunç Soyer"Tämä mestaruus sopii Izmirin naisille erittäin hyvin", hän sanoi. Izmirin pääkaupunkiseudun nuoriso- ja urheiluseuran naisten vesipallojoukkue voitti mestaruuden kukistamalla Galatasarayn 22.-24. heinäkuuta Istanbulissa. Izmirin pääkaupunkikunnan pormestari viestissään sosiaalisen median tileillään Tunç Soyer– Tämä mestaruus sopii İzmirin naisille erittäin hyvin. Onnittelen Izmir Metropolitan Municipality -urheilijoitamme, jotka tulivat Turkin mestareiksi voittamalla Galatasarayn vesipallon 1. liigassa. Olette antaneet meille suurta ylpeyttä ja jännitystä. Olkoon menestyksesi aina."

Galatasaray on toinen, METU kolmas

İzmir Metropolitan Municipality Youth and Sports Club kohtasi viimeisen mestarin Galatasarayn Big Women's Water Polo 1. Leaguen ottelun viimeisessä ottelussa Istanbulin Tozkoparan-uimahallissa, johon osallistui kuusi joukkuetta. İzmirin pääkaupunkiseudun nuoriso- ja urheiluseuran naisten vesipallojoukkue, joka päätti ensimmäisen jakson johtoasemassa lukemin 3-1, päätti puoliajan 7-3-etulla. Kolmannen erän 8-4 dominoiminen jatkui, ja joukkue jätti ottelun voitolla 10-7 ja tuli mestariksi. Kübra Kuş teki ottelussa 5 maalia, Selina Çolak 4 ja Hanzade Dabbağ 1 maalin.

Mestaruussarjassa, jossa Galatasaray oli toinen, Middle East Technical University (METU) päätti kauden kolmanneksi.