Ilmainen Wi-Fi-palvelu IETT-busseissa

Ilmainen WiFi IETT-busseissa
Ilmainen Wi-Fi IETT-busseissa

İBB uudistaa joukkoliikenteen ajoneuvojen internet-infrastruktuuria. Projektin puitteissa uusi IMM Wi-Fi -infrastruktuuri asennettiin tänä vuonna 1.000 linja-autoon. Näin ollen ilmainen internet on tarjolla yli 3 9 bussissa, mukaan lukien metrobussi. On mahdollista käyttää ilmaista Wi-Fi-yhteyttä "Istanbul Yours" -sovelluksen kautta. IMM Wi-Fi tarjoaa palvelua yhteensä 563 5 XNUMX pisteessä ympäri kaupunkia ja tavoittaa XNUMX miljoonaa istambulilaista päivittäin.

Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) aloitti hankkeen ilmaisen internetpalvelun laajentamiseksi joukkoliikenteen ajoneuvoissa. Tietotekniikkaosaston ja İBB:n tytäryhtiön ISTTELKOMin tekemien selvitysten puitteissa uusittiin tänä vuonna 1.000 IETT-bussin internet-infrastruktuuria. Internet-yhteydellä varustettujen linja-autojen määrä Istanbulissa kasvoi 3 tuhanteen 312:een, mukaan lukien metrobussi. Näin ollen noin 15 tuhatta istambulilaista voi hyötyä ilmaisesta internetyhteydestä matkustaessaan.

KESKEYTYMÄN INTERNET JULKISEN LIIKENTEEN

IMM:n IT-osaston johtaja Erol Özgüner huomautti, että Wi-Fi:n käyttö julkisessa liikenteessä on melko korkea, ja sanoi: "Tämän tutkimuksen avulla tarjoamme paljon nopeamman Wi-Fi-palvelun Istanbulin asukkaille, jotka matkustavat bussi."

Yucel Karadeniz, ISTTELKOM AŞ:n pääjohtaja; ”Infrastruktuurin vahvistamisen myötä kansalaisemme saavat jatkossakin nauttia keskeytymättömästä internetin käytöstä matkansa aikana. Haluamme tarjota Istanbulin asukkaille parhaan digitaalisen kokemuksen ja parantaa heidän elämänlaatuaan. sanoi.

LATAA ISTANBUL ON SINUN KÄYTÄ ILMAISTA Wi-Fi-yhteyttä!

Istanbulin WiFi-palvelu, jonka IMM tarjoaa 9 tuhatta 563 pistettä, tavoittaa 5 miljoonaa istambulilaista päivässä. IMM Wi-Fi -palveluun pääsee vain "Istanbul Yours" -sovelluksen kautta. Tällä sovelluksella kansalaisilla on ensimmäisten 3 kuukauden aikana 60 Gt:n käyttöoikeus, jota he voivat käyttää haluamallaan tavalla. Käyttäjät voivat seurata jäljellä olevia kiintiötietoja välittömästi täältä.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar