He heijastivat unelmasuunnitelmaansa sillalla

He heijastivat unelmiensa suunnittelua sillalle
He heijastivat unelmasuunnitelmaansa sillalla

”TekeRRenk Yolu Project”, joka toteutettiin tietoisuuden lisäämishankkeena maalaamalla julkisia ramppeja Turkin eri alueilla, toteutettiin ensimmäistä kertaa Eskişehirissä.

Vammaisten suunnittelema tutkimus herätti kansalaisten suurta huomiota.

"TekeRRenk Yolu -projekti", jonka Eskişehirin pääkaupunkiseudun sosiaaliviraston vammaispalveluyksikkö toteutti ensimmäistä kertaa kaupungissa, toteutettiin Adalar Porsuk -bulevardin sillalla ja rampeilla.

Yhteiskunnalliseen tietoisuuteen tähtäävän hankkeen puitteissa tehtyjen töiden jälkeen asukkaat tutkivat tarkasti myös sillan muutosta.

Vaikka vammaisten suunnittelemaa ja heidän unelmiaan heijastavaa projektia arvostettiin suuresti, projektitiimi kertoi työstä ja sanoi: "TekeRRenk Yolu Project kokoontui pyörätuolin käyttäjien kanssa Eskişehirissä ja suunnittelu luotiin yhdessä. Maaperän eroihin kiinnittävien topografisten karttojen inspiroimat aiheet suunniteltiin pyörätuolin käyttäjien valinnoilla ja heidän mielestään merkinnöissä erottuvana. TekeRRenk Yolu Project, joka haluaa kiinnittää huomiota kaikkien vammaisten yhteisten asuintilojen saavutettavuuteen ja käytettävyyteen, käyttää värien silmiinpistävää, muuntavaa ja muuntavaa voimaa ilmaisukeinona osoittaakseen fyysiset olosuhteet, ensisijainen käyttö sekä osallistava sosiaalinen käsitys, jota tarvitaan pyörätuolin käyttöön Turkissa. Tietoisuustutkimuksella korostuu yhteisten tilojen vaatima saavutettavuus. Tämä projekti, joka toteutettiin ensimmäistä kertaa Eskişehirissä, lisäsi sosiaalista tietoisuutta ja loi vammaisten unelmasuunnittelua yhdessä heidän kanssaan.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar