Eskişehirissä pidetty rauhallinen kanoottiturkin mestaruus vetää henkeäsi

Eskisehirissä järjestetyt rauhalliset kanoottien Turkin mestaruuskilpailut saavat henkeäsi

Turkin kanoottiliiton ja Eskişehirin pääkaupunkikunnan yhteistyössä Eskişehirissä järjestetyssä "Slugish Canoe Turkey Championship" -kilpailussa oli suurta jännitystä. Henkeäsalpaavien kilpailujen jälkeen voittajajoukkueet ja urheilijat vastaanottivat palkintonsa seremoniassa. Eskişehir Metropolitan Youth and Sports Clubin urheilija Mehmet Ali Duman voitti C1-luokan mestaruuden ja tuli Turkin joukkueena toiseksi.

Turkin kanoottiliiton vuoden 2022 ohjelmaan kuuluva Eskişehir Durgunsu -kanoottiturkin mestaruus päättyi 1000, 500 ja 200 metrin juoksuilla luokissa “Aikuiset, Juniorit, Tähdet, Juniorit, Mini-Kids Miehet ja Naiset”.

14 seuroja ja 29 urheilijaa 265 maakunnasta kilpaili mitaleista Sarısungurin lammen mestaruuskilpailuissa, jonka pääkaupunkiseutu toteutti Mamucassa, Odunpazarın alueella, ja jossa on myös olympiakanoottiradat ja automaattinen poistumisjärjestelmä.

Eskişehirin asukkaat, jotka tulivat Sarısungur Pondille bussikehäpalveluilla ja yksityisillä ajoneuvoilla mestaruuteen, joka todisti kovaa kamppailua kolmen päivän ajan, seurasivat tätä erityistä jännitystä tiiviisti.

Kun SM-sarjan ensimmäinen päivä päättyi 1 metrin karsinta- ja loppukilpailuilla, 1000 metrin karsinta- ja loppukilpailut ajettiin 2. päivänä ja 500 metrin karsinta- ja loppukilpailut 3. päivänä.

Kovan kamppailun todistaneiden kilpailujen jälkeen mestaruuteen päässeet urheilijat ja joukkueet jaettiin seremoniassa.

Eskişehir Metropolitan Youth and Sports Clubin urheilija Mehmet Ali Duman voitti C1-luokan 200 ja 500 metrissä Turkin mestaruuskilpailuissa. Eskişehir Metropolitan Youth and Sports Club sijoittui joukkueena toiseksi Turkissa isojen miesten sarjassa.

mitalit kilpailuissa sijoittuneille urheilijoille ja kupit seuroille; Eskişehirin pääkaupunkiseudun kunnan apulaiskaupunginjohtaja Mustafa Önder, Eskişehirin pääkaupunkiseudun nuoriso- ja urheiluseuran presidentti Oğuzhan Özen, Eskişehirin pääkaupunkiseudun nuoriso- ja urheilupalveluosaston päällikkö Mehmet Ali Çeliksoy, Turkin kanoottiliiton virkamiehet ja pöytäkirjan jäsenet.

Kilpailuihin osallistuneet urheilijat kiittivät Eskişehir Metropolitan Municipalitya niiden isännöinnistä ja sanoivat: ”Meillä oli erinomainen mestaruus kaiken kanssa, sekä ennen kilpailua että sen jälkeen, sekä tilat. Haluamme kiittää pääkaupunkiseudun pormestaria Yılmaz Büyükerşenia ja järjestelyyn osallistuneita.