Hyökkäys ESHOTissa työskentelevään naiskuljettajaan

Nainen Sofore Assault Under ESHOT
Hyökkäys ESHOTissa työskentelevään naiskuljettajaan

Izmir Metropolitan Municipality ESHOT-pääosaston alaisuudessa työskentelevää naiskuljettajaa vastaan ​​hyökättiin suullisesti ja fyysisesti sillä perusteella, että hän ei vienyt matkustajia pysäkin ulkopuolelle. Epäilty otettiin kiinni. Presidentti Tunç Soyer sanoi: "Tarvittavat oikeudelliset jatkotoimet suoritetaan."

Konak-Halkapınar Metro 2 (253) -linjalla ESHOT-pääosaston alaisuudessa liikennöivän bussin naiskuljettaja joutui miesmatkustajan pahoinpitelyyn ajoneuvossa. Aamutunneilla sattuneessa tapahtumassa kuljettaja lähti liikkeelle otettuaan matkustajia BA Alsancakin rautatieasemalta. Ajoneuvojen punainen valo oli tällä hetkellä päällä. Oli niitä, jotka halusivat nousta bussiin odottamassa vihreän valon syttymistä, mutta kuljettaja BA ei avannut ovea, koska se oli kiellettyä matkustajien ja liikenneturvallisuuden suojelemiseksi.

Samaan aikaan matkustajat GY pyysivät kuljettajaa avaamaan oven ja saatuaan kielteisen vastauksen hän loukkasi kuljettajaa. Tämän jälkeen BA veti bussin sopivaan paikkaan ja pyysi apua ESHOT Driver Support Line -palvelusta. Poliisia odottaessaan suullisen hyökkäyksen annosta suurentunut epäilty mursi yllättäen kuljettajan suojaoven ja löi naiskuljettajaa. Tappelussa kuljettaja BA loukkaantui vasempaan silmään ja käteensä. Muiden bussin matkustajien puuttuminen asiaan esti loukkaantumisen. Tapahtuma-aikaan saapunut poliisi otti epäillyn vangiksi epäiltynä julkisen omaisuuden tahallisesta vahingoittamisesta. Kuljettaja BA, joka purskahti itkuun tapahtumasta shokista, sai ilmoituksen pahoinpitelystä ja teki valituksen epäiltyä vastaan.

Puheenjohtaja Soyer: Olemme seuraajia

Izmirin pääkaupunkiseudun pormestari Tunç Soyer soitti henkilökohtaisesti kuljettajalle BA:lle ja välitti toiveensa parantua pian. Presidentti Soyer sanoi: ”Suullinen ja fyysinen hyökkäys naiskuljettajaamme kohtaan surulli meitä kaikkia syvästi. Seuraamme oikeudellisia menettelyjä antaaksemme tarvittavan rangaistuksen tästä rumuudesta. Haluan kiittää matkustajiamme, jotka pitivät huolta kuljettajaveljestämme ja turvallisuusjoukkojamme, jotka reagoivat nopeasti tapaukseen.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar