Työ- ja sosiaaliministeriö palkkaa 5 IT-henkilöstöä

Työ- ja sosiaaliministeriö
Työ- ja sosiaaliturvaministeriö

Virallisessa lehdessä 375 julkaistussa virallisessa lehdessä 6 julkaistussa 31.12.2008 numerossa 27097 julkaistussa julkisten laitosten ja organisaatioiden suurissa tietojenkäsittelyyksiköissä työskentelevä IT-henkilöstö lain nro 8 lisäpykälän 5 mukaisesti palkattavaksi määräyksen mukaisesti. Työ- ja sosiaaliministeriö, tietotekniikan pääosasto Työsuhteen periaatteista ja menettelyistä annetun asetuksen XNUMX §:n mukaisesti rekrytoidaan XNUMX (viisi) sopimussuhteista tietotekniikan työntekijää sijoittelun onnistumisjärjestyksen mukaisesti. suullinen/käytännöllinen koe.

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ

Hakijat voivat jättää hakemuksensa 26.07.2022 - 12.08.2022 välisenä aikana sähköisen hallinnon kalenterissa aktivoituvan työhakemusnäytön kautta kirjautumalla sisään Uraportin osoitteen kautta, alimkariyerkapisi.cbiko. .gov.tr. Henkilökohtaisesti tai postitse lähetettyjä hakemuksia ei hyväksytä. Hakemusten pakolliset ehdot, vaaditut asiakirjat ja muut koeprosessia koskevat tiedot ovat saatavilla ministeriömme verkkosivuilla (www.csgb.gov.tr/duyurular) ja Uraportilla (isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr).

Se ilmoitetaan yleisölle.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar