Kiinassa allekirjoitettiin 249 miljardin dollarin liikenneinvestointeja vuoden ensimmäisellä puoliskolla

Miljardeja dollareita kuljetusinvestointeja tehtiin Kiinassa vuoden ensimmäisellä puoliskolla
Kiinassa allekirjoitettiin 249 miljardin dollarin liikenneinvestointeja vuoden ensimmäisellä puoliskolla

Kiinan liikenneministeriön tänään pitämässä lehdistötilaisuudessa tiedotettiin Kiinan kuljetusten taloudellisesta toiminnasta vuoden ensimmäisellä puoliskolla. Kiinan liikenneministeriö SözcüSü Shu Chi totesi, että vuoden ensimmäisellä puoliskolla toteutettujen eri toimenpiteiden myötä Kiinan kuljetusten pääindikaattorit toipuivat vähitellen huhtikuun lyhytaikaisen heilahtelun jälkeen. Shu sanoi, että investoinnit pysyivät korkeina, ja kiinteät pääomasijoitukset liikenteeseen kasvoivat 6,7 prosenttia vuodentakaisesta 1,6 biljoonaan juaniin (249 miljardia dollaria) vuoden ensimmäisellä puoliskolla.

Shu totesi, että erityisesti rahtimäärät pysyivät samalla tasolla kuin edellisen vuoden vastaavalla jaksolla ja ulkomaankaupan satamien konttivolyymit jatkoivat kasvuaan, Shu jatkoi selityksiään seuraavasti: Kuljetusinvestoinnit ja pikaliiketoiminnan volyymit palasivat yleensä normaaliin kehitysprosessiin. Myös rahtivolyymien elpyminen jatkuu, kun vuoden ensimmäisellä puoliskolla valmistui kaupallinen rahtimäärä 24,27 miljardia tonnia.

Shu Chi totesi, että maanteiden rahtimäärä oli 4,6 miljardia tonnia, jossa laskua oli 17,7 prosenttia edellisen vuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna, kun taas joki- ja merikuljetukset valmistuivat 4,5 miljardia tonnia 4,1 prosentin vuosikasvulla. Shu Chi ilmaisi, että myös matkustajamäärät ovat laskeneet, ja totesi, että matkustajamäärä oli 37,2 miljardia, ja vuotuinen lasku vuoden ensimmäisellä puoliskolla oli 2,76 prosenttia uudesta epidemiakierroksesta johtuen.

Shu muistutti, että satamakonttituotannon kasvu jatkuu, ja Shu sanoi, että vuoden ensimmäisellä puoliskolla konttivolyymi saavutti 3 miljoonaa TEU:ta 140 prosentin vuosikasvulla, kun taas ulkomaankaupan konttimäärä ylitti 6,1 miljoonaa TEU:ta 85 prosentin vuosikasvulla. .

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar