2- ja 4-vuotinen Anadolu University OEF Open Education Departments Codes 2022

Vuosittaiset ja vuosittaiset Anadolu University AOF:n avoimen koulutusosaston koodit
2- ja 4-vuotinen Anadolu University OEF Open Education Departments Codes 2022

Mitä ovat Anadolu Universityn avoimen koulutuksen laitokset? ÖSYM:n julkaiseman mieltymysoppaan myötä avoimet koulutusosastot on julkistettu. No, mitkä ovat 2- ja 4-vuotisten Anadolu University OEF:n avoimen koulutuksen osastojen koodit? Tässä ovat vuoden 2022 avoimen koulutuksen yliopistojen laitokset.

Anadolu Universityn 2-vuotiset avoimet koulutuslaitokset.

vuosittaiset ja vuosittaiset Anadolu University AOF:n avoimien koulutusosastojen koodit

vuosittaiset ja vuosittaiset Anadolu University AOF:n avoimien koulutusosastojen koodit

vuosittaiset ja vuosittaiset Anadolu University AOF:n avoimien koulutusosastojen koodit

Anadolu Universityn 4-vuotiset avoimet koulutuslaitokset.

vuosittaiset ja vuosittaiset Anadolu University AOF:n avoimien koulutusosastojen koodit

vuosittaiset ja vuosittaiset Anadolu University AOF:n avoimien koulutusosastojen koodit

MITEN LÖYDÄT YKS-ETUSTUJEN NIMI JA ASETUSKOODI?

YKS:n mieltymysnimi ja koodi on määritetty asetusoppaassa. Yliopistokiintiöt, laitokset ja peruspisteet taulukoissa 3 ja 4 sisältävät asianomaisten laitosten koodit. Taulukossa kunkin yliopiston nimen jälkeen tähän yliopistoon sijoitettavien korkeakoulujen koodit ovat sarakkeessa (1), niiden nimet sarakkeessa (2), ohjelman kesto sarakkeessa (3). ), ohjelman pistetyyppi on sarakkeessa (4), ohjelman yleinen kiintiö (5) Numeroidussa sarakkeessa on koulun kärkikiintiö sarakkeessa numero (6), erityisehdot ja ohjelman selitykset ovat sarakkeessa (7) (Näiden ehtonumeroiden sisältö "Taulukko 3 ve Taulukko 4Ne on annettu numerojärjestyksessä otsikon "Korkeakoulutusohjelmien ehdot ja selitykset" alla.)

MITEN YKS-ASETUKSET TEHDÄÄN? VALINTAOPAS

2022-YKS-etuusmenettelyt suoritetaan 27.-05 välisenä aikana. Ehdokkaat valitsevat mieltymyksensä, ÖSYM https://ais.osym.gov.tr He tekevät sen itse Internet-osoitteesta TR-tunnistenumeroillaan ja -salasanoillaan tai ÖSYM Candidate Transactions -mobiilisovelluksesta. Etuoikeusmenettelyt päättyvät 05 klo 2022:23.59.

.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar