Työt aloitettiin Kartepe-köysirataprojektissa

Työt aloitettiin Kartepe-köysirataprojektissa
Työt aloitettiin Kartepe-köysirataprojektissa

Kauan odotettu Kartepe-köysirataprojekti on vihdoin alkanut toimia. Turkin ensimmäisen kotimaan köysiratalinjan on tarkoitus aloittaa toimintansa vuonna 2023.

Köysiratahankkeessa on otettu toinen askel, jota kocaelilaiset odottavat innolla. Kartepe-köysirataprojektin tarjouskilpailun jälkeen työt alkoivat eilen. Derbentin naapuruston johtaja Erdal Baş kertoi hyvät uutiset sosiaalisen median tililtään.

Pääkaupunkiseudun Kocaelin Teollisuus- ja teknologiaministeriön Teollisuuden yhteistyöohjelman (SIP) puitteissa toteuttaman Kartepe-köysiratahankkeen tarjouskilpailun peruuntuttua tarjous tehtiin lopulta maaliskuussa; Grandin ja Yapı Doppelmayr Seilbahnenin kumppanuus sai tehtävän 335 miljoonan TL:n tarjouksella. Sopimus allekirjoitettiin 9. kesäkuuta ja yritys otti projektialueen toimituksen vastaan. Ensi vuoden aikana valmistuvan köysiratahankkeen työt on aloitettu eilen.

KULJETTAA 1500 IHMISTÄ TUNNESSA

Turkin ensimmäinen kotimainen köysiratalinja kulkee Derbentin ja Kuzuyaylan välillä. Köysiratalinjan pituus on 4 tuhatta 695 metriä. Hankkeessa, jossa on 2 asemaa, palvelee 10 73 hengen hyttiä. 1500 henkilöä tunnissa kulkevan köysiratalinjan korkeusetäisyys tulee olemaan 1090 metriä. Vastaavasti lähtötaso on 331 metriä ja tulotaso 1421 metriä. Kahden aseman välinen etäisyys ylittyy 14 minuutissa. Köysiratalinja on tarkoitus valmistua ja ottaa käyttöön vuonna 2023.

 

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar