TÜRASAŞ rekrytoi 3 entistä vangittua työntekijää

TURASAS rekrytoi vammaisia ​​työntekijöitä
TÜRASAŞ

Turkey Rail System Vehicles Industry Inc. Menettely, jota sovelletaan entisten vankien tai terrorismin vastaisesta taistelusta hyötyvien henkilöiden rekrytointiin pääosastoon liittyvissä Sakaryan ja Sivasin alueosastoissa, jotka on otettava palvelukseen Turkin työvoimaviraston (İŞKUR) kautta toistaiseksi voimassa oleva työsopimus, johon sovelletaan työlain nro 4857, sekä julkisten laitosten ja järjestöjen kanssa Entisiä tuomittuja työntekijöitä rekrytoidaan periaateasetuksen puitteissa.

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ

ERITYISET EHDOT

1) ei ole saanut vanhuus-, vanhuus- tai työkyvyttömyyseläkettä miltään sosiaaliturvalaitokselta,

2) Ilmoituspäivänä on oltava yli 18-vuotias ja ei yli 35-vuotias

3) jolla ei ole mitään yhteyttä asepalvelukseen (tehnyt, lykännyt tai vapauttanut),

4) Hankinnat tehdään maakunta-/piiritasolla pääosastoomme liittyvien alueosastojen vaatimien palveluiden/ammattien osalta. Hakemuksissa huomioidaan osoiteperusteiseen väestörekisterijärjestelmään rekisteröityjen henkilöiden osoitteet.

5) Koulutustaso ja asiakirjat on määritettävä erityisehdoissa ilmoituksen julkaisupäivänä,

6) Hakijoita, joilla ei ole sijoituksesta johtuen nimittämiseen vaadittavaa pätevyyttä, ja valheellisia, harhaanjohtavia tai vääriä lausuntoja antaneita ja heidän valintaansa asetettuja henkilöitä ei nimitetä. Vaikka se olisi tehty, toimeksiantoprosessi peruuntuu. Ehdokkaita, jotka eivät toimita vaadittuja asiakirjoja määräajassa, vaikka he täyttävät heille asetettujen tehtävien pätevyys ja ehdot, ei nimitetä.

7) Rekrytoitavien työntekijöiden koeaika on 4 kuukautta ja koeajan sisällä epäonnistuneiden työsopimus irtisanotaan korvauksetta odottamatta ilmoitusaikaa.

HAKEMISTAPA, PAIKKA JA PÄIVÄMÄÄRÄ, ASIAKIRJOJEN TOIMITTAMINEN

1. Hakemukset tehdään verkossa Turkin työvoimaviraston (İŞKUR) verkkosivujen kautta 08.06.2022-14.06.2022. (Henkilökohtaisesti, postitse tai sähköpostilla tehtyjä hakemuksia ei hyväksytä)

2. Jokainen ehdokas voi hakea vain yhtä työpaikkaa ja ammattia İŞKURin verkkosivuilla julkaistusta luettelosta.

3. Vaadittuihin palvelutyyppeihin rekrytoitavat työntekijät määritetään notaarin ja suullisen kokeen perusteella. Avointen työpaikkojen määrä (ilmoitettujen paikkojen lukumäärä) sekä alkuperäiset ja korvaavat hakijat määrätään arvalla notaarin läsnäollessa kaikkien İŞKURin ilmoittamien hakijoiden kesken, mukaan lukien ensisijaiset hakijat. kysynnän ehdot ja ehdokkaat, jotka toimittavat pyydetyt asiakirjat ajoissa, osallistuvat suulliseen kokeeseen.

4. Notaarin arvonta suoritetaan Sakaryan alueosastollamme 23.06.2022. (Osallistuminen arvontaan ei ole pakollista)

5. Arvonnan aika ja muut ilmoitukset ilmoitetaan osoitteessa turasas.gov.tr, eikä ehdokkaille ilmoiteta kirjallisesti.

6. Mikäli arvonnan päivämäärä ja paikka muuttuvat, ilmoitetaan asiasta osoitteessa turasas.gov.tr.

7. Oikeus tulla nimitetyksi kazanArkistotutkimus tehdään "Turvallisuustutkinta- ja arkistotutkimuslain" numerolla 7315 mukaisesti.

8. Henkilö, jonka nimi arvotaan arvonnan tuloksena ja jolla on oikeus tulla valituksi. kazanHakijoilta pyydetyt asiakirjat, asiakirjojen toimituspaikka ja -päivät sekä muut asiat ilmoitetaan osoitteessa turasas.gov.tr.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar