Heroes of Fire työskenteli keskeytyksettä

Heroes of Fire työskenteli säälimättömästi
Heroes of Fire työskenteli keskeytyksettä

Viisi päivää sitten Muğlan Marmariksen alueella metsäalueella syttynyt palo saatiin hallintaan maa- ja ilmatoimilla. Ensimmäisestä päivästä lähtien töihin osallistunut Turvailmailuosaston pääosaston helikopterin lentäjä Özge Karabulut Coşan ohjasi sammutustöihin osallistuneita lentokoneita havaitsemalla palavat alueet ilmasta.

Yhdellä Turvallisuuspääosaston ilmailuosaston helikoptereista otettiin alueelta kuva ja määritettiin juuri palaneet alueet. Helikopteri, jonka kuvat välitettiin matkaviestimen kautta, ohjasi muut sammutustöissä käytetyt helikopterit paloalueille oikeiden määritysten seurauksena, mikä nopeuttaa sammutustyötä. kazanhuusi.

Teräväpiirtokamerajärjestelmä

Kuvan ottaneen helikopterin perämies Özge Karabulut Coşan kertoi osallistuneensa työhön ensimmäisestä päivästä lähtien. Coşan, joka työskentelee turvallisuuden pääosaston ilmailuosastolla, sanoi: "Meidät määrättiin siirtämään kuvia metsäpalojen alkaessa. Lähetimme helikopterimme Dalamanin lentokentän komentoon. Ensimmäisestä päivästä lähtien otamme kuvia palontorjuntaoperaatiosta ja välitämme sen asianmukaisille datakeskuksille ja laitoksille. Helikopterissamme, jossa on korkearesoluutioinen kamerajärjestelmä, on sähköoptiikka, hämärä ja lämpötilat. Helikopterissamme näytämme selkeästi paloreaktion ja tilanteen tulipalon syttymishetkellä ja toimitamme sen mobiiliaseman kautta datakeskukseen ja eri asiaankuuluviin paikkoihin, mukaan lukien Ankaraan. Asensimme matkaviestimen Marmariksen poliisilaitokselle. Voimme ottaa kuvia alueella, jonka säde on noin 100 kilometriä ja voimme siirtää nämä kuvat."

Coşan totesi, että lentäjäpoliisina he tekevät parhaansa jokaiseen tehtävään viileällä ja kurinalaisella tavalla, ja Coşan sanoi: "Naisena olemisella ei ole juurikaan vaikutusta tähän asiaan. Loppujen lopuksi minäkin olen poliisi. Olimme erittäin surullisia nähdessämme kaiken ilmasta tulevan tulipalon, kuumeisen väliintulon ja uudet tulipalot, minusta tuntui emotionaalisesti huonolta", hän sanoi.

Ensimmäinen ja ainoa naislentäjä Santarmie General Commandista, joka vastasi Marmariksen metsäpaloon, everstiluutnantti Hülya Eker on ylpeä suorittaessaan tehtävänsä onnistuneesti.

Santarmi palveli sekä maalla että ilmassa Marmariksen tulipalossa, joka saatiin hallintaan ilma- ja maainterventioilla sen jälkeen, kun se syttyi Hisarönü Mahallesi Bördübetin ja Yedi Adalarin alueilla tiistaina 21. kesäkuuta.

Santarmie, joka vastasi tulipaloon 12:lla Santarmerien ilmailupresidenttikunnan helikopterilla, oli tärkeässä roolissa palon hallinnassa.

Santarmien naislentäjä palveli myös

Helikoptereita käyttäneiden joukossa oli everstiluutnantti Hülya Eker, Santarmien ensimmäinen ja ainoa naislentäjä. Kolme päivää alueella työskennellyt Eker on heittänyt liekkeihin noin 3 tonnia vettä.

Hän osallistui Ekerin helikopterin jäähdytystyöhön, joka on ylpeä velvollisuudestaan ​​suojella "vihreää kotimaata".

Eker kertoi, että santarmi osallistui myös palontorjuntaan vuonna 2003.

Eker ilmaisi osallistuneensa aktiivisesti palontorjuntaan lentämällä tuhat tuntia Marmarisissa viime vuonna sattuneessa metsäpalossa, ja totesi, että he lensivät tänä vuonna 12 tuntia 750 helikopterilla.

Selittäessään, että hän päätti ryhtyä lentäjäksi ensimmäisenä vuonna 1996 tullessaan sotilasakatemiaan, Eker sanoi:

”Unelmani ovat toteutuneet. Työskentelin monilla aloilla, erityisesti operatiivisessa toiminnassa. Metsäpalotehtävä oli minulle erityinen tehtävä. Olen ylpeä ja kunnia, että osallistuin palotoimintaan ja vaikutin sen hallintaan. Seisomme kansakuntamme käytettävissä kaikissa asioissa, kuten metsäpaloissa, aivan kuten olemme uhrautuvia operatiivisessa toiminnassa.”

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar