TK Elevator osallistuu Sefine Denizcilikin kansainvälisiin lauttaprojekteihin liikkuvuusratkaisuilla

TK Elevator Sefine osallistuu kansainvälisiin merenkulun lauttaprojekteihin liikkuvuusratkaisuilla
TK Elevator osallistuu Sefine Denizcilikin kansainvälisiin lauttaprojekteihin liikkuvuusratkaisuilla

TK Elevator tarjoaa turvallisen ja ongelmattoman kuljetuksen Yalovan alueen johtaviin yrityksiin kuuluvan Sefine Denizcilikin uudella lautalla, jossa on hissit, liukuportaat ja vammaisten laiturit. Yritys tarjoaa luokkansa parasta asiakaspalvelua korkealla suunnitteluosaamisellaan merenkulkualan ratkaisuissaan. TK Elevator Anatolian aluejohtaja Cumhur Durmuş korostaa pitkäjänteistä yhteistyötä kansainvälisesti tunnetun laivanrakennusyrityksen kanssa TK Elevatorin merenkulkualan ylivoimaisen asiantuntemuksen ansiosta.

TK Elevator osallistuu Yalovan alueen johtaviin yrityksiin yli 4 tuhannen telakkatyöntekijän työllistävän Sefine Denizcilikin uuteen lauttarakennusprojektiin, joka valmistuessaan toimii Norjassa hissi-, liukuporras- ja liikuntarajoitteisille laitureineen.

Sefine Denizcilik nauttii kansainvälisen palvelun saamisesta lautoissaan käytettävien TK Elevator -tuotteiden kanssa. Tässä vaiheessa TK Elevator, joka osoittaa kansainvälisen yrityksen eron, tarjoaa asiakkailleen kansainvälistä kunnossapitoa ja luotettavaa palvelua. Asiantuntijatiimillään ja 7/24-palvelullaan TK Elevator tarjoaa tämän palvelun asiakkailleen ympäri maailmaa milloin ja missä niitä tarvitaan.

Toteamalla, että TK Elevatorin laatustandardit ovat tärkeä kriteeri asiakkailleen, TK Elevator Anatolian aluejohtaja Cumhur Durmuş sanoi: "Tärkein tekijä merenkulkualan asiakkaille on valita ja koota hissi- ja liukuporrastuotteet heidän tarpeidensa mukaan. erilaisten kansainvälisten lippusääntöjen ja maailmanlaajuisten standardien mukaisesti. Toinen tärkeä tekijä kaikkialla maailmassa liikennöivien lauttojen kannalta on, että olemme nopea palveluntarjoaja kokoonpano- ja huoltotiimimme kanssa. Näin ollen hyödynnämme pitkäaikaista yhteistyötä asiakkaiden, kuten Sefine Denizcilikin, kanssa. hän sanoi.

Kehittää standardi- ja erikoisratkaisuja asiakkaiden ja heidän projektiensa mukaan

TK Elevator, joka on työskennellyt ratkaisukumppanina 2018 Sefine Denizcilikin lauttaprojektissa vuodesta 12, tarjoaa matkustajille ja lauttahenkilöstölle turvallisuutta ja helppokäyttöisyyttä priorisoivia ratkaisuja kehittämällä standardi- ja erikoisratkaisuja merenkulkualan liikkuvuuden alalla. . TK Elevator tunnetaan myös asiantuntemuksestaan ​​tuotteidensa valmistuksessa, asennuksessa ja käyttöönotossa maailmankuulun meristandardin ISO8383 ja sen maan lippusääntöjen mukaisesti, jossa lautta liikennöi.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar