TAYSAD Electric Vehicles Day -tapahtuma Bursassa

TAYSAD Electric Vehicles Day -tapahtuma Bursassa
TAYSAD Electric Vehicles Day -tapahtuma Bursassa

Turkin autoteollisuuden kattojärjestö, Automotive Vehicles Procurement Manufacturers Association (TAYSAD), järjesti Bursassa kolmannen "TAYSAD Electric Vehicles Day" -tapahtuman jakaakseen sähköistyksen alan muutoksen vaikutukset. Tapauksessa, jossa keskusteltiin autoteollisuuden ympäri maailmaa kokeman muutoksen jälkeen alalla tapahtuneesta akselinvaihdosta; Keskusteltiin toimialan toimenpiteistä ja muutosta ympäröivistä trendeistä.

TAYSADin hallituksen varapuheenjohtaja Berke Ercan sanoi tilaisuuden avauspuheenvuorossaan: ”Prioriteettimme on sähköistys. Tekniikan muutos ei itse asiassa ole kovin selkeä. Tiedetään, että se muuttuu ja kehittyy, mutta on erilaisia ​​näkemyksiä siitä, mihin suuntaan se kehittyy", hän sanoi. Ercan muistutti, että jos toimittajateollisuus ei pysty pysymään sähköistysprosessissa mukana, Turkissa valmistettujen ajoneuvojen paikallismäärä voi laskea 80 prosentista 15 prosenttiin, Ercan sanoi: "Kuten Turkin autoteollisuus; näemme, että olemme hieman myöhässä suunnittelussa ja toiminnassa ja olemme edelleen luistojaksossa. Kuten TAYSAD; Järjestämme näitä järjestöjä muuttaaksemme sen”, hän sanoi.

Kolmas "Sähköajoneuvojen päivä" -tapahtuma, joista ensimmäinen pidettiin Kocaelissa ja toinen Manisa OSB:ssä, järjestettiin Ajoneuvojen hankintavalmistajien liiton (TAYSAD) järjestämä Nilüfer Organized Industrial Zone (NOSAB) -alueella Bursassa. Tapahtumassa, johon osallistui monia oman alansa asiantuntijoita; Keskusteltiin autoteollisuuden radikaalin muutoksen heijastuksista tarjontateollisuuteen. Organisaatiossa, jossa keskusteltiin toimittajateollisuuden toimenpiteistä sähköistyksen alalla, jaettiin tässä yhteydessä yksityiskohtia toimitusteollisuudelle luotavasta tiekarttasta.

TAYSADin hallituksen varapuheenjohtaja Berke Ercan piti Traggerin, Numesysin ja Karel Elektronikin sponsoroiman tapahtuman avajaispuheen: ”Prioriteettimme on sähköistys. Tekniikan muutos ei itse asiassa ole kovin selkeä. Tiedetään, että se muuttuu, tiedetään, että se kehittyy, mutta on erilaisia ​​näkemyksiä siitä, mihin suuntaan se kehittyy. Yritykset myös investoivat eri teknologioihin oman strategiansa mukaisesti.

Heidän täytyy löytää muita töitä, suuntautua muille aloille.

”Turkissa tuotettujen ajoneuvojen osalta paikkakuntaaste on 75 prosenttia ja joissakin ajoneuvoissa jopa 80 prosenttia. TAYSAD-tutkimuksemme tuloksena; Tiedämme, että jos toimittajateollisuus ei pysy sähköistysprosessin mukana eikä muutu, tiedämme, että kotimaisuusaste putoaa 15, 20 prosentin tasolle", Ercan sanoi. "Autoteollisuus on ollut vientijohtaja. tästä maasta 16 vuoden ajan. Tämä on tulos, jonka olemme saavuttaneet yhdessä autoteollisuuden päätoimialana ja tavarantoimittajana. Ensimmäinen; Askeleen ottaminen täältä on huono asia maalle, ja jälkimmäinen on huono toimitusteollisuudelle. Toisin sanoen sähköistysprosessin myötä joidenkin tavarantoimialan yritysten valmistamia tuotteita ei enää käytetä ajoneuvoissa. Mitä tämä tarkoittaa? Ne yritykset sulkeutuvat, siellä työskentelevät menettävät työpaikkansa. Siksi heidän on etsittävä muita töitä ja käännyttävä muille aloille. Nämä eivät ole helppoja asioita. Turkin autoteollisuuden toimittajana näemme, että olemme hieman myöhässä suunnittelussa ja toimissa, ja olemme edelleen luistojaksossa. Kuten TAYSAD; Järjestämme näitä organisaatioita muuttaaksemme sen."

TAYSADin tapahtumasarja jatkuu

Ercan mainitsi TAYSADin järjestämät tapahtumat: ”Autoteollisuuden pääjohtajat ja toimitusjohtajat; Kutsumme yrityksiä jakamaan sähköistyksen strategioitaan ja suuntauksiaan. Pyydämme heitä kertomaan, kuinka he arvioivat tilannetta globaalisti ja paikallisesti. Sitten kutsumme saman päätoimialan yrityksen T&K- ja suunnitteluosastojen johtajat. Pyrimme puhumaan teknologiasta tuomalla heidät yhteen TAYSADin jäsenten suunnittelu- ja tuotekehitysjohtajien kanssa. Aloitimme tämän prosessin Ford Otosanin, TOGG:n kanssa ja jatkoimme Anadolu Isuzun, Mercedes Benzin, Renaultin ja Temsan kanssa. Jatkamme tapahtumasarjaamme, johon osallistuvat sekä toimitusjohtajan puheet että tuotekehitys- ja suunnittelupäälliköt.

Toiminta; Renault-konsernin paikallinen ostojohtaja Önder Plana sanoi: "Sähköistys; Hän jatkoi puhettaan "Akselimuutos autoteollisuudessa ja odotukset tarjontateollisuudelta". Myös Karel Electronicsin tieto- ja viestintätekniikan johtaja Alper Sarıkan käsitteli kehitystä tässä yhteydessä otsikolla "Ohjelmistojen osuuden lisääminen sähköajoneuvoissa, joissa on tietokonenäkö tehon ohjauksessa". Abdullah Kızıl, FEV Turkey Electronic Drive & Power Electronics -osastopäällikkö, kertoi muutoksista sähköajoneuvojen moottori- ja voimansiirtoteknologian trendeissä. Sen jälkeen oli kysymys-vastaustunnin vuoro.

Neljäs TAYSAD Electric Vehicles Day -tapahtuma järjestetään TOSB:ssä

Lisäksi "TAYSAD Electric Vehicles Day" -tapahtuman puitteissa osallistujilla oli mahdollisuus tutkia ja testata sähköautoja ja Altınay Mobilityn, Renaultin, Temsan, Tragger Teknik Oto-Borusan Automotive BMW:n valtuutetun jälleenmyyjän aksentteja. Neljäs "TAYSAD Electric Vehicles Day" -tapahtuma on suunniteltu järjestettäväksi TOSB:ssä (Automotive Supply Industry Specialized Organised Industrial Zone).

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar