Suuri tuki kotimaisille rautatieajoneuvoille

Suuri tuki kotimaisille rautatieajoneuvoille
Suuri tuki kotimaisille rautatieajoneuvoille

Liikenne-, merenkulku- ja viestintäministeriön laatima rautatieajoneuvojen rekisteröinti- ja rekisterimääräys tuli voimaan sen jälkeen, kun se on julkaistu Virallisessa lehdessä. Tyyppihyväksyntätodistusmaksua ei vaadita ennen vuoden 2027 loppua Turkissa valmistetuista rautatieajoneuvoista.

Tämän mukaisesti määrättiin uudelleen rekisteröintimaksut rautatiekulkuneuvon hyväksymisestä asiaankuuluvan teknisen ja hallinnollisen lainsäädännön mukaiseksi ja sen omistusoikeuden määrittämiseksi, jotta se voi navigoida turvallisesti valtakunnallisessa rataverkossa.

Tänä vuonna rekisteröintimaksuja sovelletaan 3 500 7 junasarjaan (jokaiseen sarjaan kuuluvaan ajoneuvoon), 500 1000 XNUMX hinausajoneuvoihin, XNUMX XNUMX liiraan hinattaviin ajoneuvoihin, linjaan, rakentamiseen, huoltoon, korjaukseen, mittaukseen. koneita ja ohjausajoneuvoja.

POIKKEUS KOTIMAISESTA TUOTANNOSTA

Myös määräys rautatiekulkuneuvojen tyyppihyväksyntäasetuksen muuttamisesta on tullut voimaan. Muutoksella tehtiin säännös rekisteröintivaativien raidekulkuneuvojen tyyppihyväksyntäprosesseihin. Näin ollen maassa valmistetuista rautatieajoneuvoista peritään tyyppihyväksyntätodistusmaksu vasta vuoden 2027 lopussa.

Tyyppihyväksyntätodistusmaksu, joka osoittaa, että rautatiekulkuneuvon rakenteelliset perusominaisuudet ovat määräysten mukaisia, on 424 tuhatta 250 junaa, 282 tuhatta 834 hinausajoneuvoa, 141 tuhatta 416 liiraa hinattavia ajoneuvoja, linja, rakentaminen, huolto, korjaus, mittauskoneet ja ohjausajoneuvot.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar