Samsunin "Smart City Traffic Safety Project" -hankkeen puitteissa 22/17 risteystä on saatu valmiiksi

Samsunin "Smart City Traffic Safety Project" -hankkeen puitteissa risteys on saatu päätökseen
Samsunin "Smart City Traffic Safety Project" -hankkeen puitteissa 22/17 risteystä on saatu valmiiksi

Samsunin pääkaupunkiseudun palkituista hankkeista TEKNOFESTiin asti avautuvan Smart City Traffic Safety Projectin puitteissa Atatürk-bulevardin 22 risteyksestä on valmistunut 17. Pääkaupunkiseudun pormestari Mustafa Demir ilmoitti allekirjoittavansa yhden Turkin parhaista hankkeista: "Työskentelemme yhdessä ASELSANin, sisäministeriön ja moottoriteiden pääosaston kanssa tässä hankkeessa, joka varmistaa turvallisen ja nopean liikenteen sujuvuutta kaupungissamme. Se on yksi Turkin parhaista projekteista", hän sanoi.

Työ jatkuu täydellä vauhdilla "Smart City Traffic Safety Project" -projektissa, joka on yksi Samsunin pääkaupunkiseudun visioinvestoinneista, jolle Turkin älykkäiden liikennejärjestelmien yhdistys (AUS Turkey) on myöntänyt "Smart City Traffic Safety Project" -palkinnon. Yhdessä ASELSANin kanssa toteutettava projekti, joka nostaa ihmisten elämänlaatua ympäristön kanssa yhteensopivilla fyysisillä, digitaalisilla ja inhimillisillä järjestelmillä, on saatu päätökseen.

Liikenneongelmat ratkaistaan ​​hankkeeseen sisällytettävillä liikennesovelluksilla ja tietotekniikalla. Tiettyihin kaupungin paikkoihin sijoitetuista antureista kerätyt tiedot, kuten nopeus ja sijainti, tarjoavat vaihtoehtoisen ratkaisun liikenneruuhkatilanteissa. Tähän suuntaan opastusaikoja voidaan muuttaa liikennetilanteen mukaan. Liikenteen sujuvuuteen vaikuttavien esteiden, kuten onnettomuuksien, sattuessa toimitaan nopeasti ja tehokkaasti. Varmistetaan, että paikalle puuttuvat yksiköt, kuten palokunta, poliisi ja ambulanssi, liikkuvat nopeasti liikenteessä.

Ennen hanketta Samsunin liikenteestä röntgenkuvaaneet pääkaupunkiseudun liikennelaitoksen tiimit jatkavat järjestelyjä Atatürk Boulevardin, yhden vilkkaimman liikenteen seudun risteyksissä. Saatuaan valmiiksi 22 risteyksen geometrisen järjestelyn 17 risteyksestä ja älykkäiden risteysjärjestelmien asennuksen, tiimit pyrkivät viimeistelemään työnsä TEKNOFESTillä.

Samsunin pääkaupunkiseudun kunnanjohtaja Mustafa Demir sanoi: "Muutemme risteysgeometrioita liikennevirtojen mukaan riippuen siitä, mitä ajoneuvoja teimme Atatürk Boulevardilla projektin puitteissa. Teemme merkinantojärjestelmästä dynaamisesti mukautuvan. Työmme jatkuu vauhdikkaasti Atatürk Boulevardilla, joka on yksi vilkkaimmista liikennealueista, kuten muuallakin kaupungissa. Lisäksi risteyksissämme ja alueillamme tehdään maisemointitöitä, jotka myös puisto- ja puutarhaosasto toteuttaa. Työskentelemme yhdessä ASELSANin, sisäministeriön ja moottoriteiden pääosaston kanssa projektissa, joka varmistaa turvallisen ja nopean liikenteen sujuvuuden Samsunissa. Se on yksi Turkin parhaista projekteista", hän sanoi.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar