CHP:n rikosvalitus SADATista

CHP:n rikosilmoitus SADATista
CHP:n rikosvalitus SADATista

Oikeuskomissio CHP:n varapuheenjohtajien Bülent Tezcanin, Muharrem Erkekin ja Gülizar Biçer Karacan kanssa SözcüSü Zeynel Emre, perustuslaillinen komissio Sözcüsü İbrahim Özden Kabaoğlu, sisäasiainvaliokunta Sözcüsü Yaşar Tüzün ja turvallisuus- ja tiedustelukomissio sözcüsü Yüksel Mansur Kılınç teki rikosilmoituksen SADATia vastaan.

Puolueen tiedotteessa sanottiin:

”Tiedot siitä, että SADAT International Defense Consulting Construction Industry and Trade Joint Stock Company (jäljempänä SADAT) järjestää epäsäännöllistä sodankäyntikoulutusta maassa/ulkomailla, hankkii aseita ja tarjoaa myös laitonta sodankäyntikoulutusta terroristijärjestöille.

SADATin virallisella verkkosivustolla se tarjoaa koulutusta otsikolla "Unlawful Warfare Education Package";

Organisaatio laittomassa sodankäynnissä, tiedustelu, vahvuusoperaatiot, sissioperaatiot, pelastusoperaatiot, erikoisjoukkojen operaatiot, peitetyt laivastooperaatiot, ilmaoperaatiot, psykologiset sodankäynnit, taistelu- ja viestintäturvallisuus, logistiikka, laiton sodankäynti, epätavallisia sodankäyntijoukkoja vastaan ​​Nizzamiassa Sota,

Hän totesi, että laittomassa sodankäynnissä oli ensiapua. Epäsäännöllisen sotakoulutuksen saaneiden harjoittelijoiden koulutuksen seurauksena;

SADATin verkkosivuilla kerrotaan myös, että heillä on mahdollisuudet ja kyvyt sabotaasin, hyökkäyksen, väijytysten, tuhoamisen, salamurhan, pelastuksen ja kidnappauksen ja terrorismin muodossa ja että menestyneille harjoittelijoille myönnetään epätavallisen sodankäynnin erikoistumistodistus. .

On kiistatonta, että sabotaasi, ratsio, väijytys, tuhoaminen, salamurha, pelastus ja kidnappaukset sekä terrorismi, jonka SADAT toteaa harjoittelijoiden mahdollisuutena ja kykynä koulutuksen seurauksena, ovat rikoksia. Nämä ovat rikollisia tekoja, mukaan lukien tahallinen tappaminen, tahallinen vahingoittaminen, vapaudenriisto, tahallinen omaisuuden vahingoittaminen ja ryöstäminen. Terrorin vastaisessa laissa nro 3713 säädetään, että nämä rikokset katsotaan terroristirikoksiksi, jos ne on tehty terroristijärjestön toiminnan puitteissa.

Epävirallinen sodankäynti, jossa SADAT kouluttaa harjoittelijoitaan, määritellään "sodankäynnin muodoksi kuluttaakseen, tuhotakseen ja aiheuttaa uhreja pienillä ja toimivilla yksiköillä tavallisten ja suurten yksiköiden sijaan".

Epäsovinnainen sodankäynnin muoto tunnetaan terroristijärjestöjen yleisesti käyttämänä sodankäynnin muotona. Toisin sanoen pienet, epäsäännölliset puolisotilaalliset yksiköt (terroristit tai miliisijoukot, joita kutsutaan sissiksi) maiden asevoimia vastaan, sabotaasi, hyökkäys, väijytys, salamurha jne. ryhtyä toimiin.

Lisäksi SADATin epätavanomaisen sotakoulutuksen seurauksena kazanSe tarkoittaa kauhua, salamaa ja kauhua, jonka se lupaa IM:nä. Tässä tilassa SADAT myöntää avoimesti, että se tarjoaa harjoittelijoilleen myös terrorikoulutusta.

Lakimme mukaan millään yksityisellä oikeushenkilöllä ei ole lupaa antaa sotilaskoulutusta. Turkin asevoimien sisäpalvelulain 36 §:n mukaan Turkin asevoimille annetaan tehtäväksi oppia ja opettaa sodankäynnin taitoa, perustaa sen suorittamiseen tarvittavat tilat ja organisaatiot sekä ryhtyä toimenpiteisiin. Ei tule kysymykseen, että Turkin asevoimien ulkopuolella maamme rajoissa annettu sotilaskoulutus olisi rikos, ja samalla tämän yrityksen suorittama sama koulutus ulkomailla aiheuttaa samoja rikoksia.

Tieto siitä, että SADAT tarjoaa epäsäännöllistä sodankäyntikoulutusta terroristijärjestöjen jäsenille Turkissa ja ulkomailla, on saatu selville lehdistössä näkyvistä uutisista ja lisäksi yhtiön virkamiesten lausunnoista. Toisin sanoen tämä yritys yrittää luoda asevoimia muodostamalla oman sotilasrakenteensa organisoidusti.

Yllä olevat selitykset huomioon ottaen on selvää, että SADATin virkamiehet ovat syyllistyneet rikokseen perustaakseen järjestön TCK:n 220 §:ssä säädetyn rikoksen tekemiseksi.

Yhtiön virkamiehet (esitetty liitteessä-1) ovat myöntäneet syyllistyneensä lain nro 6136 §:ssä säädetyn rikoksen.

Niin sanottu "ASRICA Islamic Countries Unionin konfederaatiotasavallan perustuslaki" (esitetty liitteessä 2), jonka on laatinut Center for Strategic Studies for Defenders of Justice (jäljempänä ASSAM), joka sisältää SADATin johtajia ja on SADATin edeltäjä. SADAT, ja julkaisi verkkosivuillaan.. Nähdään, että perustuslakiluonnoksella he yrittävät perustaa toisen konfederaatiovaltion Turkin tasavallan tilalle.

Tällä perustuslakiluonnoksella "Valtion nimi; Sitä ehdotetaan nimellä "ASRIKA (ASIA-AFRICA) Islamilaisten valtioiden liitto"; Virallisen kielen, lipun, pääkaupungin ja hallituskeskuksen määrää "ASRICA Islamilaisten valtioiden edustajien edustajakokous", valtion muoto on konfederaalinen, lainsäädäntövalta on "alueellisten islamilaisten valtioiden ja kansalliskokouksilla". valtioissa", ja toimeenpanovaltaa käyttää "ASRICA Islamic States -liiton presidentti".

Toisin sanoen Turkin tasavallan tilalle on tarkoitus perustaa toinen valtio, jonka perustuslaki takaa ja jolla pyritään muuttamaan valtion virallista kieltä, pääkaupunkia, lippua, jakamatonta koskemattomuutta ja suvereeniutta. Tästä on selvää, että hallitus, joka on taattu perustuslakimme neljällä ensimmäisellä pykälällä ja jota ei voida edes ehdottaa muutettavaksi, on tarkoitus kaataa.

Heidän omista lausunnoistaan ​​käy ilmi, että epäillyt halusivat saavuttaa tavoitteensa voiman ja väkivallan avulla. Epäilty Adnan Tanrıverdi kysyi: "Tuleeko islamilainen liitto 19. kansainväliseen ASSAM Islamic Union -kongressiin (esitetty liitteessä 20), joka oli järjestetään 2019-3 joulukuuta 3? Miten se tulee olemaan, Hazrat Mahdi (as) kun se tulee. Joten milloin Mahdi tulee? Jumala tietää. No, eikö meillä ole työtä, eikö meidän tarvitse valmistella ympäristöä? Tätä ASSAM tekee." Tiedetään, että aika, jolloin uskotaan Mahdin tulevan, on aika, jolloin kaaos, väkivalta, konfliktit ja terrori nousevat. Epäillyt aikovat saavuttaa tavoitteensa luomalla kaaoksen ja kauhun ilmapiirin.

Toinen SADATin ylläpitäjä, epäilty Ersan Ergür, sanoi: "Tämä kotimaa otettiin verellä, sitä puolustetaan verellä. Emme luovuta tätä kotimaata niille, jotka tekevät yhteistyötä Turkin vihollisten kanssa äänestysurnilla… Emme luovuta! Kiitos isänmaalle…” (esitetty liitteessä 4). Tämä epäillyn jakaminen paljastaa jälleen kerran, että SADAT ei yksin tunnista järjestettäviä vaaleja. Epäillyt, jotka avoimesti ilmoittivat käyttävänsä voimaa valitun hallituksen kaatamiseksi, syyllistyivät rikokseen.

Kun tarkastellaan edellä mainittua SADATin ja ASSAM:n toimintaa yhdessä, on selvää, että syytetyt, jotka toimivat tarkoituksenaan muuttaa perustuslaillista järjestystä väkivallalla ja väkivallalla, ovat syyllistyneet lain 309, 311, 312 ja 314 §:n mukaisiin rikoksiin. Turkin rikoslaki.

Edellä mainittu osoittaa, että; Epäillyt muodostivat suuriin rikoksiin kykenevän rikollisjärjestön syöstäkseen maan kaaokseen, tuhotakseen kansan tahdolla syntyneet vaalitulokset ja tuhotakseen perustuslain takaamat valtion ominaisuudet. Tästä syystä he eivät epäröi jatkaa lakeissamme terroristitoiminnaksi määriteltyjä tekoja.

Tämän seurauksena, koska on selvää, että epäillyt ovat syyllistyneet Turkin rikoslain 220, 309, 311, 312, 314 artikloissa, laissa nro 6136 ja terrorismin vastaisen lain nro. 3713, heistä on tehtävä rikosilmoitus.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar