Rahapaja- ja postimerkkipainon pääosasto rekrytoi 25 sopimushenkilöä

rahapajan ja postimerkkipainon pääosasto työskentelee jatkuvasti
rahapajan ja postimerkkipainon pääosasto työskentelee jatkuvasti

Darphanen ja postimerkkien painotalon pääosasto sijaitsee Istanbulissa, Dikilitaş Mahallesi Yenidoğan Sokak No: 55 Beşiktaş ve Orhantepe Mah. Tekel Cad. Ei: 6 Cevizli Työskennellä Kartalin osoitteissa sijaitsevilla työpaikoilla; Virkamieslain nro 657 muutetun pykälän 4/B mukaisesti ministerineuvoston 06 päivätyllä päätöksellä voimaan tulleen sopimussuhteisen henkilöstön palkkaamista koskevien periaatteiden puitteissa ja numero 06 /1978; Kirjalliset ja/tai suulliset kokeet 7 (seitsemän) sopimusinsinöörin, 15754 (kahdeksan) sopimusteknikon, 7 (kolme) toimistohenkilöstön tehtäviin, joiden tiedot on ilmoitettu alla kohdan (b) määräysten mukaisesti Liitteen 8 ensimmäisen kappaleen "Koevaatimus". Perustuu vuoden 3 KPSS (B) -ryhmän pistejärjestykseen ja sijoittamalla ne KPSS (B) -pistejärjestykseen Sopimusarkiston asiantuntijan 2 (kolme) ja Sopimusohjelmoijan osalta. 2020 (neljä) saman pykälän 3 momentin (C) mukaista paikkaa, suullisesti 4 kertaa ehdokkaiden joukossa Tenttitulosten mukaan rekrytoidaan yhteensä 5 (kaksikymmentäviisi) sopimushenkilöä. Hakijoilta, jotka hakevat sopimustyöntekijän rekrytointiin hakuajan päättyessä, haetaan seuraavia pätevyyksiä, erityisiä ja yleisiä ehtoja.

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ

YLEISET EHDOT

3.1. Täyttääkseen virkamieslain 657 §:n ensimmäisen momentin A alakohdan 48, 1, 4, 5 ja 6 alakohdan edellytykset. 7.

3.2. Virkamieslain nro 657 § 4/B; "Näin palkatut henkilöt eivät voi työskennellä toimielinten sopimussuhteisissa tehtävissä, ellei irtisanomispäivästä ole kulunut vuotta, jos heidän työsuhteensa irtisanotaan laitoksen toimesta palvelun periaatteiden vastaisen toimintansa vuoksi. sopimusta tai jos he yksipuolisesti irtisanovat sopimuksen presidentin asetuksessa säädetyin poikkeuksin sopimuskauden aikana." noudattamaan lakia.

3.3. Ei toimi 4/B:nä missään julkisessa laitoksessa tai organisaatiossa.

3.4. Ei saa eläkettä tai vanhuuseläkettä mistään sosiaaliturvalaitoksesta.

3.5. Valmistumaan halutulta osastolta haettuun tehtävään hakuajan päättymisestä lukien.

3.6. Elleivät sopimussuhteisiin henkilöstötehtäviin nimitetyt ole työskennelleet 399 vuotta; Ei voida nimittää niihin järjestöihin, joissa he vielä työskentelevät, tai muihin julkisiin laitoksiin ja järjestöihin, lukuun ottamatta tehtäviä, jotka on nimitetty ammattiin erityisellä kilpailukokeella suorittaneiksi avustajiksi, ja toimeksiantoja sellaisiin tehtäviin ja tehtäviin, ovat erilaisia ​​kuin nykyinen asema, ja heillä on tittelit ja asemat, jotka he ovat antaneet koulutusasemansa vuoksi. Ensimmäistä kertaa virkaan nimitettävien henkilöiden kokeista annetun yleisasetuksen puitteissa he eivät voi hakea keskitettyjä sijoittelumenettelyjä ja ilmoituksia tämän artiklan toisen kappaleen puitteissa, ja jopa jos heidät sijoitetaan, nimitysmenettelyjä ei suoriteta. noudattamaan lakia.

3.7. Turvallisuustutkinta ja/tai arkistotutkimus ovat positiivisia.

KÄYTTÖMENETELMÄ JA KESTO

Hakemukset voi tehdä sähköisesti sähköisessä hallituksessa "Mtt- ja leimapainon pääosasto - uraportin julkinen rekrytointi" -palvelun tai "Uraportin" kautta, Internet-osoitteesta alimkariyerkapisi.cbiko.gov.tri 27.06.2022 - 06.07.2022. .23.59 klo XNUMX:XNUMX. ympäristö otetaan. Henkilökohtaisesti, kuriirin välityksellä tai postitse tehtyjä hakemuksia ei hyväksytä.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar