Onnistuneita tuloksia voidaan tarjota seksiterapialla

Onnistuneita tuloksia voidaan tarjota seksuaaliterapialla
Onnistuneita tuloksia voidaan tarjota seksiterapialla

Acıbadem Fulyan sairaalan gynekologian ja synnytystautien erikoislääkäri Dr. Selcen Bahadır antoi lausuntoja maassamme olevista seksuaaliongelmista ja niiden hoidoista, varoitti ja ehdotti.

DR. Selcen Bahadır sanoi aiheesta seuraavaa:

”Hän korostaa, että seksiongelmista kärsivät eivät epäröi kääntyä lääkärin puoleen ja hakevat ratkaisua enimmäkseen netistä, ja siksi helposti ratkaistavakin ongelma voidaan viedä irti. Toteamalla, että "seksuaalinen vastahakoisuus" on noussut esiin viime vuosina erityisesti naisten keskuudessa, Dr. Selcen Bahadır ”Yleisin naisten seksuaalinen toimintahäiriö; seksuaalinen halu ja siihen liittyvät kiihottumisongelmat. Nämä ongelmat ovat; Vaikka se määritellään tilanteeksi, jossa naisella on alhainen tai ei ollenkaan halua jatkuvaan tai toistuvaan seksuaaliseen kanssakäymiseen, hänellä on myös oltava ongelma tämän tilan kanssa, jotta hän voi tehdä diagnoosin. Jotkut lähteet ovat raportoineet, että 50 prosentilla naisista on seksuaalisen halun ja kiihottumisen häiriöitä. Toisaalta klinikoillamme hakuaste ei ole maassamme kovin korkea. Koska seksuaalisuus on edelleen aihe, jota pidetään tabuna ja jota pelätään.

Vaikka syyt, kuten masennus, ahdistuneisuushäiriö ja tähän käytettävät lääkkeet, voivat aiheuttaa ongelmia; negatiiviset uskomukset seksuaalisuudesta, itseluottamuksen puute, kielteiset asenteet romanttisia suhteita ja puolisoa kohtaan, emotionaalisen läheisyyden heikkeneminen, avioliiton konfliktit, naisen kuukautisten hormonaaliset erot, kuten raskaus, imetys tai vaihdevuodet, seksuaalinen hyväksikäyttö tai trauma sekä seksuaalisuus velvollisuutena tai tehtävänä, joka on suoritettava puolisoa kohtaan.. Jos se nähdään vain lisääntymisen apuvälineenä, jotkut hormonaaliset ongelmat ja lisääntymisiässä käytettävät lääkkeet voivat ilmetä myös seksuaalisena vastahakoisuutena. Toisaalta naisten koti- ja lapsivastuut, jos sellaisia ​​on, sekä taloudelliset huolenaiheet ovat myös tärkeitä tekijöitä, jotka voivat johtaa seksuaaliseen vastahakoisuuteen. Siksi naiselta yksityiskohtaisen lääketieteellisen, psykologisen ja seksuaalisen historian ottaminen on tärkeintä ennen hoitoa.

Myös miehet epäröivät hakeutua lääkäriin seksuaaliongelmien vuoksi. Yleisimmät sovelluksissa kohtaamamme ongelmat; sinulla on erektio- tai siemensyöksyongelmia. Mieheltä, jolla on erektio- tai siemensyöksyongelma, tulee ensin kysyä yksityiskohtaisesti, mikä hänen valituksensa on ja onko taustalla haluongelma. Monet tekijät, kuten riittämätön tai virheellinen seksuaalinen tieto, taustalla olevat psyykkiset ongelmat, avioliiton konfliktit, taloudelliset ongelmat tai raskas työtaakka, voivat olla syynä miesten alhaiseen seksuaaliseen haluun. Seksuaalisen halun häiriön arviointi miesten hoitoon tehdään biopsykososiaalisen mallin avulla. On ehdottoman välttämätöntä tehdä arvio miehen iän, hormonaalisen tilan ja käyttämien lääkkeiden suhteen.

Korostaen, että sekä naisilta että miehiltä yksityiskohtaisen anamneesin ottamisen jälkeen ja taustalla olevien hormonaalisten tai biologisten syiden vuoksi tulee hakea tarvittavaa lääketieteellistä hoitoa. Selcen Bahadır sanoo, että kun todetaan, että ongelma ei johdu hormonaalisista tai biologisista syistä, seksuaaliterapia tulee mukaan. DR. Selcen Bahadır totesi, että he voivat saada onnistuneita tuloksia lyhyessä ajassa seksuaaliterapialla ja sanoi: "Me, seksuaaliterveyden asiantuntijat, yritämme hyödyttää ihmisiä oikeilla seksuaaliterapiatekniikoilla. Älkäämme unohtako sitä; Ei ole olemassa yhtä seksuaalisen halun tasoa tai sukupuoliyhdynnän tiheyttä jokaiselle pariskunnalle. Ihmisiä tulee arvioida parisuhteessa ja seksuaaliterapiaa tulee soveltaa kumppanin osallistuessa. Vaikka tiedetään, että hoidot kumppanien kanssa onnistuvat paremmin, voimme tehdä yksilöterapiaa myös henkilöille, joilla ei ole kumppania.

Oikean menetelmän valitsemiseksi yksilöitä tulee kuunnella erikseen ja pareittain. Yksityiskohtaisen seksuaalisen, lääketieteellisen ja psykologisen historian jälkeen, jos taustalla on hormonaalinen tai biologinen ongelma, tulee konsultoida tarpeellisiksi katsotuilta osastoilta. Jos ongelma ei johdu näistä tekijöistä, tohtori toteaa, että nykyään pariskunnille sovelletaan seksuaaliterapiakoulua, joka käyttää enemmän kognitiivisia käyttäytymismenetelmiä. Selcen Bahadır sanoi: "Seksuaaliterapiat ovat tapaamisia, jotka jatkuvat yleensä viikoittain, joissa tunnistetaan ihmisten negatiiviset ajatukset ja tunteet seksuaalisuudesta, luodaan uusia seksuaalisia ohjelmistoja, joihin liittyy mieltymystä pelon ja ahdistuksen sijaan, korostetaan avoimen kommunikoinnin merkitystä parien välillä. ja sisältää romanttisia ja eroottisia kotitehtäviä. Istuntojen kesto riippuu parin ongelmasta ja hoidon noudattamisesta. Toipumisasteet riippuvat käytetystä tekniikasta sekä pariskunnan suorittamasta kotitehtävästä, lyhyesti sanottuna palautumisponnistelusta.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar