Ministeri Yanık: Kotihoitoapu talletettu tileille

Ministeri Yanik kotihoidon tuki talletettu tileille
Ministeri polttaa kotihoitoapua tilille talletettuna

Perhe- ja sosiaaliministerimme Derya Yanık ilmoitti, että he ovat tallettaneet yhteensä 1 miljardi 289 miljoonaa TL kotihoitoapua tilille tässä kuussa vakavasti vammaisille kansalaisille ja heidän hoidon tarpeessa oleville perheille.

Ministeri Derya Yanık muistutti, että he toteuttavat tukiohjelmia ensisijaisesti vammaisten hoitoon perheympäristössä ja sanoi: "Toteutamme ihmislähtöisiä ja oikeuksiin perustuvia palvelumalleja, jotta vammaiset kansalaisemme voivat osallistua täysimääräisesti ja tehokkaasti sosiaaliseen elämään. elämää ja elää itsenäisesti. Näissä malleissa kotihoidon apu on tärkeä paikka.” sanoi.

Todeten, että he tukevat perheineen asuvia vammaisia ​​palvelumalleilla, kuten päivähoitopalvelulla ja kotihoidon avulla.
Ministeri Yanık sanoi: "Kotihoidon tuella, joka käynnistettiin vuonna 2006 ajatuksella tukea vammaisia ​​ensisijaisesti heidän perheidensä kanssa, tuemme myös kansalaisiamme, jotka tarvitsevat hoitoa ja eivät voi työskennellä, koska he huolehtivat heistä." käytti lauseita.

Ministeri Yanık muistutti, että 2.354 1 TL:n kuukausimaksu maksetaan jokaista edunsaajaa, joka hoitaa hoidon tarpeessa olevaa vammaista sukulaistaan, ja sanoi: "Olemme tallettaneet tässä kuussa yhteensä 289 miljardi 547 miljoonaa TL kotihoitoapua tarjotaksemme taloudellista tukea vakavasti vammaisille kansalaisille ja heidän perheilleen, jotka tarvitsevat hoitoa. Tässä kuussa XNUMX tuhatta kansalaista sai kotihoitoapua. Toivon, että maksut hyödyttävät kaikkia vammaisia ​​kansalaisiamme." sanoi.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar