MEXT edusti Turkkia Piilaaksossa

MEXT edustaa Turkkia Piilaaksossa
MEXT edusti Turkkia Piilaaksossa

MESS Technology Center MEXT -tiimi sijoittui erityiskutsulla Plug and Playn järjestämään Silicon Valley Start-up -tapahtumaan.

Esittele alalle 35 yksisarvista, kuten PayPal ja DropBox kazanMaailman suurin avoin innovaatio- ja yrittäjyysalusta Plug and Play järjesti startup-tapahtuman Silicon Valley Expo 14.-16. MEXT-tiimi osallistuu tapahtumaan ainoana teknologiakeskuksena Turkista ja alueella; Plug and Play teki yhteistyötä Microsoftin ja Googlen kanssa. Yli 2022 start-upia piti esitelmän San Franciscon Piilaaksossa pidetyssä tapahtumassa. Organisaatiossa, jossa Turkkia edusti MEXT, Plug and Playn toimitusjohtaja ja perustaja Saeed Amidi isännöi erityisesti MEXT-tiimiä.

Plug and Play suorittaa yli 60 kiihdytysohjelmaa vuodessa. Plug and Play, jonka avulla yritykset, kuten Dropbox, PayPal, Hippo, Honey, Rappi, N26, joilla on miljoonia käyttäjiä ympäri maailmaa, voivat tulla yksisarvisiksi, ja sen sijoitusrahasto on yhteensä 7 miljardia dollaria. Alustan maailmanlaajuisessa käynnistyspoolissa on yli 40 tuhatta startupia.

Plug and Play Istanbul Office palvelee Turkin teollisuutta MESSin avulla

Jatkaen työtään kaikkien sidosryhmiensä, erityisesti jäsentensä, hyödyksi, MESS laajentaa globaalia liiketoimintaverkostoaan päivä päivältä tavoitteenaan edistää Turkin talouden kilpailukykyä. Plug and Play, maailman suurin avoin innovaatio- ja yrittäjyysalusta, jonka pääkonttori sijaitsee Piilaaksossa, jatkaa yrittäjien opastamista MESS Technology Center MEXT:ssä Turkissa.

Hallituksen puheenjohtaja Özgür Burak Akkol ilmaisee, että he jatkavat tulevaisuuden teknologioiden ja kaikkien maalle hyödyttävien innovaatioiden oppimista ja tukemista ottamalla oppaakseen mottomme "Työmme on muutos, reittimme on tulevaisuus". MESS, sanoi: Teemme kovasti töitä tavataksemme sinut. Yksi tärkeimmistä tavoitteistamme on tarjota paikallisille yrittäjillemme mahdollisuus löytää uusia markkinoita ja investointeja sekä esitellä ulkomaisia ​​yrityksiä jäsenillemme. Tällä tavoitteella, maailman jättiläisen Plug and Playn kanssa aloittamamme yhteistyön ansiosta, koko Plug and Play -ekosysteemi, jolla on yli 20 yrityskumppania 400 maassa, palvelee Turkin teollisuutta Istanbulin toimistossamme. Jäsenemme voivat käyttää Plug and Playn kehittynyttä yritysverkostoa maksutta ja tavata startup-yrityksiä kaikkialta maailmasta. Plug and Play Istanbul Officen, jonka perustajakumppani olemme, Turkissa järjestämiin kokouksiin osallistui tuhansia ihmisiä. MEXT arvioi satoja aloitteita ottaen huomioon jäsentemme ensisijaiset innovaatiotarpeet; valitut saatettiin yhteen jäsentemme kanssa, kehitettiin projekteja. Jatkamme maailman kehityksen seuraamista löytääksemme ehdotuksia ja hankemahdollisuuksia, joista on hyötyä maallemme ja jäsenillemme. Työmme tämän asian parissa kasvaa edelleen." sanoo.

Vierailunsa aikana MEXT-tiimi tapasi Plug and Playn toimitusjohtajan ja perustajan Saeed Amidin isännöimän globaalin teknologiaekosysteemin jättiläisiä ja edelläkävijöitä. MEXT-tiimi, joka vieraili myös hiljattain avatussa Microsoftin teknologiakeskuksessa ja kampuksella Piilaaksossa, oli ensimmäinen joukkue maastamme, joka vieraili tässä laitoksessa. Piilaakson vierailujen aikana otettiin Googlen kanssa ensimmäiset askeleet projekti- ja yhteistyömahdollisuuksiin alan tekoälyn sovellusalueille. Lisäksi maamme sijoitusmahdollisuudet ja toimialamme kaksoismuutosta palvelevat yhteistyöt arvioitiin tärkeiden pääomasijoitusrahastojen, kuten Breakthrough Energyn ja Iconiqin, ylimmän johdon kanssa.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar