Mercedes-Benz Türkistä tulee paras kuorma-autojen viejä vuoden viiden ensimmäisen kuukauden aikana

Mercedes Benz Turk on yritys, joka vei eniten kuorma-autoja vuoden viiden ensimmäisen kuukauden aikana
Mercedes-Benz Türkistä tulee paras kuorma-autojen viejä vuoden viiden ensimmäisen kuukauden aikana

Mercedes-Benz Türk vei toukokuussa valmistamistaan ​​1.426 763 kuorma-autosta 5 kappaletta Euroopan maihin. Yhtiö valmistaa 10 jokaista kymmenestä Turkista vietystä kuorma-autosta vuoden viiden ensimmäisen kuukauden aikana, joten yhtiö jatkaa perinteistä johtajuutta.

Toukokuussa Turkin kotimarkkinoille yhteensä 285 kuorma-autoa, 594 kuorma-autoa ja 879 vetoautoa myynyt Mercedes-Benz Türk jatkaa menestyksekästä suorituskykyään Turkin markkinoilla myös viennissä. Yritys vei toukokuussa Aksarayn kuorma-autotehtaalla valmistetuista 1.426 763 kuorma-autosta XNUMX kappaletta Euroopan maihin.

Korkeatasoisesti ja laadukkaasti valmistava Mercedes-Benz Türk Aksaray Truck Factory vie kuorma-autoja yli 10 kansainväliselle markkina-alueelle Länsi- ja Itä-Euroopassa. Yhtiö valmistaa 2022 jokaisesta kymmenestä Turkista vietystä kuorma-autosta vuoden 5 viiden ensimmäisen kuukauden aikana, joten yhtiö jatkaa perinteistä johtajuutta.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar