Kuka on Rasim Kaan Aytoğu, mistä hän on kotoisin, kuinka vanha hän on, onko hän naimisissa ja hänellä on lapsi?

Kuka on Rasim Kaan Aytogu Mistä? Kuinka vanha hän on naimisissa ja hänellä on lapsi?
Kuka on Rasim Kaan Aytoğu, mistä hän on kotoisin, kuinka vanha hän on, onko hän naimisissa ja hänellä on lapsi?

Kansalaiset ihmettelevät yhden asialistalla olevan nimen Rasim Kaan Aytoğun elämää, elämäkertaa ja uraa. Joten, kuka on Rasim Kaan Aytoğu, kuinka vanha hän on, mistä hän on kotoisin, mikä hänen ammattinsa on? Onko Rasim Kaan Aytoğu naimisissa vai sinkku?

izmir Karşıyaka Piirissä vuonna 1961 syntynyt prof. DR. Rasim Kaan Aytoğu suoritti perus- ja toisen asteen koulutuksensa. KarşıyakaSuoritettuaan lukion koulutuksensa İzmir Atatürk High Schoolissa hän valmistui Illinoisin yliopistosta, Industrial Engineeringistä Yhdysvalloissa vuonna 1982.

Aytoğu valmistui Harvardin yliopistosta, USA:n Business Administration Program -ohjelmasta, johon pääministeri lähetti hänet vuonna 1988, ja Yhdistyneen kuningaskunnan julkishallinnon instituutista, johon valtion suunnitteluorganisaation alisihteeri lähetti hänet vuonna 1989. Hallinto – Kansainvälinen rahoitusohjelma Englannissa ja Pacific Western University, USA vuonna 1994. Hän väitteli tohtoriksi rahoituksesta.

Jatkaessaan opintojaan hän työskenteli suunnitteluasiantuntijana pääministeriön valtion suunnitteluorganisaatiossa vuosina 1988-1989. Vuosina 1990-1993 hän oli Kaakkois-Anatolia-projektin (GAP) johtaja.

Aytoğu, jonka liike-elämä on yhtä rikasta kuin hänen koulutuksensa, jatkoi lehtorina Gazin yliopiston tiedeinstituutissa vuosina 1994-1996.

Istanbul Gold Refinery, Istanbulin kultapörssin hallituksen puheenjohtaja 1995-1999, perustajapääsihteeri, Turkin pääministeri 1997-1998, pääministerin neuvonantaja, Istanbulin pääkaupunkiseudun osaston päällikkö vuonna 2002- 2003, İSTAÇ, İSTON, BELTUR, İGDAS, KÜLTÜR A.Ş. Hän osallistui hallituksen puheenjohtajan, hallituksen varapuheenjohtajan ja hallituksen jäsenen tehtävissä.

Vuonna 2004 Aytoğu oli myös Istanbulin Global Real Estate Development Investment and Consulting Companyn toimitusjohtaja, Tanmiyat Investment Holdingsin johtokunnan puheenjohtaja ja hallituksen jäsen Dubaissa vuosina 2005-2010 sekä Jeddah City Urban Development Companyn vuonna 2010- 2012. Hän jatkoi uraansa Gelişim Investment Holdingin talousjohtajana (CFO) ja hallituksen jäsenenä.

Aytoğu, joka on Jeddah City Urban Development Investment Holdingin rahoitusryhmän johtaja ja hallituksen jäsen, toimi myös Kiler Real Estate Investment Trustin hallituksen jäsenenä ja Kiler Holding Group of Companiesin rahoitusryhmän johtajana. prof. DR. Rasim Kaan Aytoğu on naimisissa ja hänellä on poika.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar