Kuinka CZN Burak rikastui?

Missä CZN Burak Branches on Mitä CZN tarkoittaa?
Missä CZN Burakin oksat ovat Mitä CZN tarkoittaa?

Miten CZN Burak rikastui? Tässä uutisessa yritämme myös vastata kysymyksiisi CZN Burakista CZN Burak, jonka oikea nimi on Burak Özdemir, joka on aina ollut utelias mielenkiintoisella tarinallaan Hataystä Istanbuliin, ilmoitti avaavansa ravintolan yhteistyökumppanin Lontoossa on maailmankuulu nimi Cristiano Ronaldo. Tämän kehityksen jälkeen CZN Burakin elämästä tuli jälleen uteliaisuus.

CZN Burak, joka teki CZN:n lyhentämällä isänsä tekstiilibrändiä Cinzano Hatayssa ja meni keittiöön isoisänsä ravintolassa ensimmäistä kertaa, kuuluu harvojen rikkaiden joukkoon. CZN Burak, jonka rikkaus on kielissä, on nyt tehnyt yhteistyötä Ronaldon kanssa!

Mikä on CZN Burakin oikea nimi?

CNZ Burak oikea nimi Burak Özdemir, 29 vuotias CZN Burak syntyi alun perin Hatay Yayladağıssa. Sinkku CZN Burak asuu Hatayssa!

CZN Burakin äiti on Didem Bozbura ja hänen isänsä on İsmail Özdemir.

Kuinka CZN Burak rikastui?

CZN Burak, joka aloitti kulinaarisen seikkailunsa isoisänsä ravintolassa Hatayssa ensimmäistä kertaa, tarjoaa vierailleen kaikkialta maailmasta maistaa herkkujaan Hatay Medeniler Sofrasıssa Istanbul Etilerissä. CZN Burak tai hänen oikea nimensä Burak Özdemir syntyi 24. maaliskuuta 1994. CZN Burak tai oikea nimi Burak Özdemir Turkkilainen kokki ja ravintoloitsija, internetilmiö. Hän syntyi Istanbulissa. Hän on kotoisin Hatay Yayladağı Yoncakayan kylästä. Hän on Hatay Medeniyetler Sofrası -nimisen ravintolaketjun omistaja.

Hän on Hatay Medeniyetler Sofrası -nimisen ravintolaketjun omistaja. Hän tuli tunnetuksi nimellä "Smiley bae" ja hänestä tuli Internet-julkkis julkaisemalla ruoanlaittoohjelmansa sosiaalisen median alustoilla, joissa hän teki arabialaisen ja anatolialaisen keittiön ruokia hymyillen kameralle.

CZN Kuka on Burak Mistä hän on kotoisin?Kuinka vanha hän on?
Kuka on CZN Burak, mistä hän on kotoisin, kuinka vanha hän on?

Hän avasi isänsä, joka on tekstiiliyrityksen omistaja, tuella Aksarayssa vuonna 2009 Hatay Medeniyetler Lokantası -nimisen kebabkaupan. Muutamassa vuodessa he avasivat eri toimipisteitä ja perustivat ravintolaketjun. Burak Özdemir tuli tunnetuksi sosiaalisessa mediassa jakamillaan ruokavideoilla.

CZN ilmoitti Burakin terveydentilasta
CZN Burak kertoi terveydentilastaan

Mitä CZN tarkoittaa?Haastattelussa Burak Özdemir ilmaisi lempinimen CZN syntymisen seuraavilla sanoilla: Isälläni oli tekstiiliyritys nimeltä Cinzano Lalelissa. Venäläiset vieraamme eivät voineet sanoa "Cinzano", he sanoivat aina "Cezene", koska heidän kielensä ei kääntänyt. Olin tuolloin tuhma, töissä muualla. "Olet rikas lapsi, mitä tekemistä sinulla on sen kanssa?" Jotkut jopa sanoivat. Työskentelin vaateyrityksessä Osmanbeyssa. Viisi kertaa päivässä hain tavarat varastosta ja jätin ne Taksimiin ja Osmanbeyyn kottikärryillä. Sanoin: "Kutsu minua rangaistukseksi". CZN on lyhenne sanoista rangaistus.

Millainen on CZN Burakin terveydentila?

CZN Burak, jolle tehtiin pieni leikkaus, voi nyt melko hyvin ja jatkaa normaalia elämää.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar