Turkkivakuutus ja Turkin henki- ja eläkevakuutus voittivat 4 Smart-i-palkintoa

Turkki Insurance ja Turkey Life and Pension Smart -palkinnon voittaja
Turkkivakuutus ja Turkin henki- ja eläkevakuutus voittivat 4 Smart-i-palkintoa

Smart-i Awards, Turkin ensimmäinen ja ainoa innovaatiopohjainen vakuutuspalkintoohjelma, löysi omistajansa. Jatkaen yhteensä neljä palkintoa Smart-i Awardsissa, jossa jaettiin 27 palkintoa, Türkiye Sigorta ja Türkiye Hayat ve Emeklilik olivat eniten palkintoja saaneet tuotemerkit jättäen kilpailijansa taakse.

Turkey Insurance ja Türkiye Hayat Emeklilik, jotka toimivat visiona kuljettaa vakuutuskokemusta "myöhemmin ennen" ja saavat vahvuutensa nimestään, lisäävät edelleen uusia palkintoja saamiinsa palkintoihin. Turkey Insurance ja Turkey Life and Pensions, jotka saivat neljä palkintoa Smart-i Awardsissa, Turkin ensimmäisessä ja ainoassa Access Median järjestämässä innovaatiopohjaisessa vakuutuspalkintoohjelmassa, saivat yhteensä 10 palkintoa, joista 10 kultaa, 7 hopeaa, 27 pronssia, yhdeksässä eri kategoriassa. Se vaikutti myös seremoniassa eniten palkintoja saaneena ryhmänä.

Saavutti neljä palkintoa kolmessa kategoriassa

Ensimmäistä kertaa tänä vuonna vakuutustoiminnan kehittämiseen tähtäävien tuotteiden ja palveluiden tukemiseksi sekä alan luovuuden edistämiseksi järjestetyt Smart-i Awards -palkinnot löysivät omistajansa İş Sanat -kulttuurikeskuksessa torstaina 23. Seremoniassa, jossa palkinnot jaettiin luokissa Digitaalinen muutos, Innovatiivisin tuote, Paras Promootio, Markkinoinnin menestys, Innovatiivisin kiihdytysohjelma, Muutoksentekijät, Sosiaalinen vastuu, Innovatiivinen asiakasvuorovaikutus ja -kokemus, Vuoden tiimi ja InsurTech. Year, Turkey Insurance ja Turkey Life and Eläkkeet kokivat onnellisuuden voidessamme saavuttaa palkintoja yhteensä kolmessa eri kategoriassa.

Turkey Insurance, joka sai Kultaiset Smart-i -palkinnot sosiaalisen vastuun kategoriassa "Kävelemme yhdessä-WeWALK" -projektillaan ja "New Generation Insurance School" -projektilla Changemakers -kategoriassa, arvioitiin myös kolmen Golden Smart-i -palkinnon arvoiseksi. Vuoden tiimi -kategoriassa "Yritysviestintätiimillään". Turkin Life and Pensions puolestaan ​​sai Silver Smart-i -palkinnon "Seitsemän kaupunkia, seitsemän hyvää ihmistä" -projektillaan Changemakers -kategoriassa.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar