Käytettyjen autojen ostaminen ja myynti on helpottunut, galleriat siirtyvät digitaaliseen käyttöön

Käytettyjen autojen ostaminen ja myynti on tehty helpoksi Galleriat siirtyvät digitaaliseen käyttöön
Käytettyjen autojen ostaminen ja myynti on helpottunut, galleriat siirtyvät digitaaliseen käyttöön

Kulutustottumusten muutokset toivat uusia trendejä käytettyjen autojen markkinoille, kuten kaikilla vähittäiskaupan osa-alueilla. Käytettyjen autojen kaupasta on tullut nopeampaa ja kestävämpää sekä kuluttajien että autoliikkeiden kannalta digitalisaation ja innovatiivisen käänteisen kaupan mallin vaikutuksesta.

Kuten kaikilla vähittäiskaupan osa-alueilla, myös käytettyjen autojen ostossa ja myynnissä alkoi näkyä muutoksia kuluttajatrendeistä riippuen. Edut, kuten runsaat ajoneuvovaihtoehdot, käänteinen kaupankäyntimenetelmä, ajoneuvokuvien parempi heijastus tekoälyn tukemilla järjestelmillä, välitön viestintämahdollisuus ilmoitusten kautta toivat digitalisaatiota myös autojen ostoon ja myyntiin. EY:n huhtikuussa 2022 päivätyn tutkimuksen, jossa verrattiin Turkin, Unkarin ja Tšekin markkinoita ja mitattiin asiakkaiden odotuksia heidän ostamiinsa ja käyttämiinsä ajoneuvoihin liittyen, on tullut esiin, että Turkki on enemmän kiinnostunut digitalisaatiosta autojen osto ja myynti, ja joka toinen kuluttaja kiinnittää huomiota ajoneuvojen valikoimaan haluamissaan esittelytiloissa. Käytettyjen autojen markkinoiden digitalisaatiosta saatujen näkemysten perusteella kehitetty Alicibul-sovellus helpotti autojen osto- ja myyntikokemusta sekä autokauppiaiden että asiakkaiden nykyisten trendien mukaisesti.

Alicibul.comin perustaja Baran Kurga, joka jakoi arvionsa aiheesta, sanoi: "Käytettyjen autojen vähittäismyyntikanava on tulossa digitaaliseksi. Raportti huomauttaa, että se, että autoliikkeet ovat kaukana kaupungin keskustasta, voi muuttaa 12 prosentin asiakkaista jälleenmyyjien mieltymyksiä. Autojen osto ja myynti digitaalisilla alustoilla poistaa nämä etäisyysrajoitukset. alicibul.com mahdollistaa äskettäin nousevien vuokrien vuoksi kaupungin keskustasta pois muuttaneiden ja kaupungin laidalla sijaitsevien autokauppiaiden vaikeuksien tavoittamisen ja paremman asiakaskokemuksen suunnittelun. tekniikan voimalla. Lisäksi kun käyttäjä määrittelee etsimänsä ajoneuvon, hän voi saada tiedon jokaisesta uudesta julkaisusta pika-ilmoitusten kautta. Sovelluksemme, jossa ostajat ja myyjät voivat keskustella välittömästi, vie prosessin aikana tapahtuvan viestinnän korkeimmalle tasolle. Alustamme, joka on suunniteltu käänteiseen kaupankäyntiin ja perustuu siihen, että ostaja löytää ostajan, ei myyjää, tarjoaa aktiivisen, vuorovaikutteisen ja nopean kaupankäyntiympäristön.

Joka toinen ihminen haluaa nähdä enemmän ajoneuvoja

Baran Kurga muistutti, että joka toinen ihminen haluaa nähdä enemmän autoja gallerioissa tutkimuksen mukaan, Baran Kurga sanoi: "Fyysisessä galleriassa voit esitellä rajoitettu määrä autoja. alicibul.com poistaa tämän ongelman rajoitukset. Alicibul.comin ansiosta käyttäjät, joilla on selkeä käsitys merkistä ja mallista, joita he haluavat ostaa, voivat päästä käsiksi kymmeniin jälleenmyyjiin ja erittäin runsaaseen käytettyjen ajoneuvojen valikoimaan yksinkertaisesti määrittämällä haluamansa ajoneuvon. Galleriat voivat ottaa kuvia portfoliossaan olevista ajoneuvoista ja pukea galleriansa erityistaustoihin ja logoihin tekoälyn tukeman Carstudio-ratkaisumme avulla. Myyntiedustajat gallerioissa näkevät, kuka katselee heidän mainoksiaan, ja voivat välittömästi kommunikoida näiden ihmisten kanssa. Se voi kommunikoida sovelluksen sisällä käyttäjien kanssa, jotka katsovat mallia ikään kuin he olisivat fyysisessä galleriassa. Ajoneuvoa katseleva käyttäjä saa ilmoituksen, jossa kysytään, haluaako hän ottaa yhteyttä galleriaan tai myyjään. Jos hän hyväksyy, asiakasta voidaan käsitellä suoraan sovelluksen sisällä. Ilmoitusten ansiosta autokauppiaat voivat myös saada tietoa ajoneuvoista, joita heillä ei ole tai joita he etsivät, ja he voivat hankkia nämä ajoneuvot muilta alustan myyjiltä. Lisäksi alicibul.com, joka mahdollistaa myynnin ilman fyysistä autoliikkeen tarvetta, tarjoaa myös hyödyllisen alustan erityisesti yksittäisille yrittäjille, jotka harjoittavat liiketoiminnan ostoa ja myyntiä. Nopeaa kaupankäyntiympäristöä voivat hyödyntää ajoneuvojen omistajat ja galleriat, jotka voivat heti aloittaa keskustelun ilmoitusta katsovan ostajan kanssa. Käänteisen kaupankäynnin lähestymistapamme avulla kaikille osapuolille kazan-kazan Otamme mallin käyttöön, hän sanoi.

Turkki toivottaa tervetulleeksi autokaupan digitalisoinnin

Raportissa todettiin, että joka viides henkilö totesi, että auton sisä- ja ulkokuvien näkeminen kaikista kulmista on ratkaisevaa heidän ostopäätöksissään. Arvioidessaan tietoja Baran Kurga sanoi: "Kuluttajista, jotka sanovat "en osta näkemättä", mitataan 5 prosentilla, toisin sanoen suurin osa heistä suhtautuu lämpimästi auton ostamiseen verkossa. Alicibul.com-sivuston Carstudio-ominaisuuden avulla galleriat voivat pukea autonsa nimenomaan omien merkkiensä mukaan tekoälyn tuella ilman valokuvausstudiota. Tällä tavalla kaikki yksityiskohdat voidaan sisällyttää ikään kuin niitä tutkittaisiin fyysisessä galleriassa. Tiedoista voidaan päätellä, että maamme kuluttajat ovat lähempänä käytettyjen autojen vähittäiskaupan digitalisaatiota kuin Unkarin (27 %) ja Tšekin (56 %) kuluttajat. Tarjoamme ilmaisella alustalla alicibul.com, olemme käytettyjen autojen myynnin digitalisaation edelläkävijä.

"Galleriat voivat tehdä alustalta liikennevakuutuksia ja liikennevakuutuksia ja niiden liikennevakuutusarvot näkyvät"

Baran Kurga huomautti, että alusta tarjoaa jälleenmyyjille mahdollisuuden tehdä liikenne- ja liikennevakuutuksia, "Koalayn kanssa tekemämme yhteistyön myötä tarjoamme myös gallerialle, ostajille ja myyjille mahdollisuuden ottaa helposti liikenne- ja liikennevakuutuksia. . Tällä tavalla galleriat voivat vähentää kustannuksiaan. Lisäksi alustalta pääsee käsiksi ajoneuvojen vakuutusarvoihin. Parannamme myös myynnin jälkeisiä prosesseja tarjoamalla helpommin lisäpalveluita."

Menee sijoituskiertueelle

Baran Kurga ilmoitti hyvistä uutisista, että he aloittavat uuden sijoituskiertueen lähitulevaisuudessa, ja päätti arvionsa seuraaviin lausuntoihin: ”Saamme Tamer Capitalilta tukea Venture Buildingille, jolla on hyvin vähän esimerkkejä maailmassa. Odotamme kehittyvää teknologiaa ja uutta ideaa yhdistävän alicibul.comin, joka mukauttaa autoliikkeen digitaalisen maailman tarpeisiin, kasvavan ekosysteemissä ja sulkevan nopeasti tekemänsä investointikierrokset. Kiihtyminen pysähtyneeseen autojen osto-myyntisektoriin kazanJatkamme työtä projektimme parissa, joka jatkuu."

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar